2777
2789
عنوان

دندانپزشکی

180 بازدید | 8 پست

دوستان لیسانس پرستاری مو سال 90 گرفتم.الان 34 سالمه و دو تا بچه دارم می خوام بخونم کنکور بدم فقط به قصد قبولی توی رشته ی دندون پزشکی.آخه آرزوم بود دندون پزشک بشم ولی اون موقع کسی راهنماییم نکرد که برای رسیدن به آرزوم باید بجنگم و اگه شده چند سال پشت کنکور بمونم تا قبول بشم.به محض قبولی توی پرستاری سراسری شرایط رو پذیرفتم و رفتم.به نظرتون به آرزوم می رسم؟

عزیزم رسیدنو که حتما میرسی با تلاشت اما یادت باشه این حرفو از من که خودم دارم این مسیرو طی میکنم اینده شغلی دندانپزشکی مثل قبل نیست و واقعا دروسش سنگین و وقت گیره

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره عزیزم خواستن توانستنه حتما برو دنبال آرزوت انشاالله که بهش برسی منم آرزوم بود دکتر بشم ولی اراده سستی دارم

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

ب نظرم ارزششو نداره  این همه وقت بزاری براکنکور  تهش قبول بشی ک چی؟ باید چندسال درسای ب اون سختی رو بخونی  تازه رسیدگی ب شوهرت و بچه هاتم واقعا سختتت میشه     اگه ام قبول نشی ک یکی دوسال ازعمرت براکنکور رفته

بازم خودت میدونی