2777
2789
عنوان

مینویسم یادکاری

39 بازدید | 3 پست

این دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست

اگر دشمن کنارت هست مخور غصه خدا هم هست

اگر فقر و فقیری هست منال هرگز، خدا هم هست

اگر در عشق فریبی هست چه غم لیکن خدا هم هست

مینویسم اینو ک فردا همجی درست شد بخونمش 

مینویسم از دعوا با مامانم سر هر چیز سر اعتقاداتمون ک باهم فرق میکنه 

سر عشقی ک نمیزارن بهش برسم ولی ی روز مارت عروسیمو نیکنم توی چشم شون 

مینویسم از اینکه مسخرم میکنن سر اینکه من با کسی ک دوسش دارم ب جایی نمیرسم مسخرم میکنن میگن اگر فردا تو زندگیم پول لازم داشتم بهشون بگم ولی خوب روزی ام میرسه ک اینا گیر من باشن من انقدر مهربونم حتما اینا رو فراموش میکنم دلم میخاد فردا ک بهترین زندگیو بهم زدم بکنم توی چشمشون ولی خوب میدونم نمیتونم 

مسخرم میکنن از اینکه خونه داری رو دوست دارم از اینکه رشتم مدیریت خانواده هست

از اینکه عاشق اینم ک دبه های ترشی ک رنگ و بارنگ هستن و کنار هم ببینم 

از اینکه بافتنی رو دوست دارم خیاطی رو دوست دارم 

اینکه زند زندگی بشم و دوست دارم بخاطره تمام اینا من بارها مسخره شدم 

ولی خوب برام مهم نیست مهم طرف مقابله منه ک تمام اینا رو دوست داره ب اعتقادات من ک مثل خودش شده افتخار میکنه 

هیچوقت نخاستم  خانوادم و گول بزنم و با کسی ک دوسش دارم برم بیرون ولی خوب خودشون اجازه ازدواج نمیدن منم دل دارم دیگه دلم براش تنگ میشه  نمیتونم ک نرم ببینمش 

خوب اگر روزی  یکی از اعضای خانوادم تونست اینو بخونه از همینحا بهتون میگم ک تقصیر همه دروغایی ک بهتون کفتم خودتون بودید 

بقیه میگن شاید صلاحت و میخان ولی صلاح خودشو هرمس بهتر میدونه 

و اگر خانوادم فکر کردن بلد بودن زندگیشو با الانشون خیلی فرق میکرد 

خوب مامانم همیشه از اینکه میره سرکار سر ما منت میزاره خوب مکه من بهت میگم برو سرکار چاقو گذاشتم بیخ گلوت میگم بخاطره تو مریضی کرفتم مگه مجبوری بری سرکار ک بخای با ادما دعوات بشه 

من از خدامه تو مثل بقیه مادرا توی خونه بمونی و وقتی از مدرسه میام خونه ناهارم اماده باشه ن اینکه تازه بیام خونه بزارم شامی ک دیشب خودم درست مردم و گرم کنم 

اکر روزی بجه دار بشم جوری براش مادری میکنم ک مامانم نتونست مادری کنه 

هیچوقت نمیرم سرکار ک بخام بشم مثل مامانم

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

خودم میمونم و بچه مو بزرگ میکنم ک ارزوی اینکه از مدرسه بیاد خونه و تمیز باشه خونه غذاش اماده باشه تو دلش نمونه 

از بچگی سعی کردم همه جور قناعت کنم سخت نگیرم ب خانوادم سعی کردم همجی انتخاب خودشون باشه ولی بزرگ ترین اشتباه دنیا رو کردم 

این قناعت باعث شد وقتی ی جیزه کوچیکی میخام سرم کلی منت بزارن 

جند ماه پیش رفتیم و لباس خریدیم من نمیرفتم سرکار و مادرم با پوله خودش برام خرید یکبار فقط یکبار پوشیدم اونم ب مدت دو یا سه ساعت 

تا الان منت شو سرم میزاره درجایی ک بعد از اون همش تن خود مادرم بود 

توی این دنیا هیچکس مثل خرفاش نیست 

مامادرم میگه بدم میاد چیزی ک خودم یکبار نپوشیدمو بپوشی ولی خودش بار ها این کارو کرده

خوب امشب 1401/10/22

باز دعوام شد 

با مامان 

سر اینکه ترشیایی ک خودم درست کردم و یکم کذاشتم ببرم برای کسی ک دوسش دارم و برای دوستم 

شاید روی هم رفته 50تومان ترشی ام نشه 

همش نیگه از خون سگ حروم تر 

من خودم درست مردم بجای دست مزد برداشتم میخام ببرم 

میدونی کجا زور داره اینکه تون خاهرم هیچ کاری نمیکنه حتی توی دذست کردنش بهم کمک نکرد ولی میشینه میخوره نمیگم حرومش نوش جونش ولی خوب من یکم برداشتم ببرم 

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

مینویسم از جیزایی ک توی سرمه 

همیشه دوست داشتم مامانم ی ادم چادری باشه 

چادر نبود نبود فقط افکارش درست باشه

مشکلم نوع پوششه 

نوع زندکیش اخه تو دیگه وقته این کارات نیست 

پرسینگ ابرو پرسینگ لب 

پرسینک دماغ 

ژل گونه 

ژل لب 

دماغ سوزن مرده توش جمع تر شه 

شاد بتونم با مارایی ک با صورتش مرده کنار بیام ولی با پرسینکاش نه 

مانتو شاد میخا بپوشه جقدر خوب روسری شاد جقدر خوب 

ولی مانتو بنفش یا پافر صورتی مناسب تو نیست 

مینی اسکارف صورتی با گلای سفید؟؟ 

من تا این سن مینی اسکارف نپوشیدم و نمیدوشم 

صورتی نپوشیدم و نمیدوشم 

ولی اخه مادر من 

شاید بکید افکارم خرابه 

ولی حایی ک ما زندگی میکنیم خیلی کوجیکه خیلی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر من اشتباهی کنم حتما بخاطرش سرکوفت میخورم 

ولی بارها شاهد این بودم  ک مامانم داره اشتباه میکنه ن کوچیک خیلی بزرگ ولی هیجوقت ب خودش سرکوفت نزد 

امشب ب دوست من گیر داد 

دوستم بار ها منو از مجلاب بزرگی نجات داد حتی نذاشت سمتش برم 

ولی دوستای خودش یکی از یکی دیگه مشهور تر خراب تر توی جایی ک زندگی میکنیم 

نمیدونم جی بگم 

امیدوارم همه اینا ی روزی حل شه 

اگر کسی خاست زندگی نامم و بخونه 

خوب ی خانواده جهار نفر خوش و خرم زندکی میکردیم بهد از مدتی ابجی کوجیکم ب دنیا اومد بعد از گذشت یکی دو سال ریختن خونمون مامان و بابام و بردن مامانن ب کارش اعتراف کرد و رفت تو 

بابام توی اون ندت یا کمپ ترک اعتیاد بود یا سرکار و خیلی کم پیش ما بود 

توی این مدتی ک نبود چ سرکوفت هایی ک نخوردیم ج جیزایی ک نکشیدیم هیجوقت یادم نمیره هیجوقت 

بعدش برکشت ولی من نمیخاستمش ولی خوب مادرم بود قبولش کردم رفتیم شهر اونجا خیانتا شروع شد منم بچه چیزی نمیگفتم ج سرکوفتایی ک ب بابام میزد ک تا جند روز بابام غذا نخورد نون خالی میخورد 

مامانم باردار شد بگه شو داد ب کسه دیگه 

هر وقت یادش نیوفته میگه حد اقل اون ب ی جایی میرسه در ازای جقدر 25 تومان 

اون زندکیش خراب میشه وقتی بفهمه 

لنا ابجی منتظر اون روز هستم م ببینمت ببینم چقدر بزرگ شد یببینم شبیه کی شدی منو ابجی سومی یا ابجیه دومیت 

میدونم تو زندگی خیلی خوبی خواهی داشت 

و وای ب حال روزی ک بفهمی مامان و بابا تورو فروختن 

اره اولاش ازت بدم میومد ولی الان میگم هیچی تقصیر تو نبود حتی پا کذاشتنت ب این دنیا 

ولی خوب ابجی سومی رو بیشتر از همه دوست دارم نمیدونم چرا 

بعد چند سال برگشتیم جایی ک بودیم خیانتاش بیشتر شد منم رفتم توی این راه دوستاش یکی از یکی بدتر بودن ک دختر دوستش جشم و کوشم و باز مرد من دختر پاکی بودم 

بعد مدتی با کسی ک دوسش دارم اشنا شدم از راهی ک مامانم توش افتاد بود من بیرون اومدم یکیشو ب بابام گفتم و مامانم قسم خورد ک دیگه کاره خطایی نکنه 

توی مدتی ک من با کسی ک دوسش دارم اشنا شدم 

کلی اتفاق افتاد درسته عصبیه ولی من میتونم کنترلش کنم ی بار مامانم ازش شکایت کرد 

دو سه بار دعوا شد 

چند بارم حرف ازدواج شد ک خانوادم راضی نمیشن ولی همه من و اونو میشناسن 

برام هیچوقت مهم نیست هیچوقت مهم نیست هیجوقت ک کسی منو شناسایی کنه