2777
2789
بو نم نا نمیده ؟

نه اصلا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این هوا دست دیوار بگیر برین بیرون تو سرما دور بخوریم و بعد سگ لرز کنان برگردین خونه🤣 البته میدو ...

به درد همونم نمیخوره الکی نیست اسمشو گذاشتم دیوار نه حرکت میکنه نه حرف میزنه نه احساس داره 😅

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
گفت که همدم ما مثل دیواره نسکافه بهتره به شوخی به همدمش میگم دیوار🤣

اها😂

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸
ای وای پس همون لیوان نسکافه بهتره

ارع حداقل حرص نمیخوری بگی هستش ولی انگار نیستش حرص بخوری عین برج زهر مار جلوت نشسته تنهایی بهتره

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
مگه چند سال ازدواج کردین

۱۵ از اول همینطور بود هیچوقت تغییر نکرد 

یه تنه کل گاز مملکتو به فنا دادی

یکیش هیتره.یکیش هم تو اتاقه شعله اش پایینه.فقط تو سالنیه بالاست😊

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک نفر با بودن تو راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای
درکت میکنم یکی از نزدیکام شوهرش همینطوره خیلی اذیته

خیلی سخته یه آدم به شدت درون‌گرا است با خودش حرف میزنه ولی میمیره با من حرف بزنه افسردگی گرفتم کنارش 

خیلی سخته یه آدم به شدت درون‌گرا است با خودش حرف میزنه ولی میمیره با من حرف بزنه افسردگی گرفتم کنارش ...

اینو نگو

خودت حالتو خوب کن 

برا خودت خرج کن و باشگاه برو 

اونطوری که دوست داری زندگی کن

حتما شوهرت اینطوری دوس داره زندگی کنه

دورن گراها این اخلاقشون دست خودشون نیست

ما خانوادگی نمیتونیم ترک کنیم وقتی ی بسته میخریم هرکی یدونه قایم میکنه برا خودش🤣🤣وقتی که بسته تمو ...

خخخ

من اون اهlخریا لته میخوردم مارک ونزکافه خیلییی دوست داشتم امتحان کن فقط بگم‌شکرش نسبت به بقیه مارکها بیشتره ولی من خیلی دوستش داشتم

اینو نگو خودت حالتو خوب کن  برا خودت خرج کن و باشگاه برو  اونطوری که دوست داری زندگی کن ...

انقد کار دارم انقد سرم شلوغه با بچه ها خودم یادم رفته