2777
2789
از دیوار استفاده کن داشتن دیوار خیلی خوبه

از چیش استفاده کنم 🤔

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از چیش استفاده کنم 🤔

تو این هوا دست دیوار بگیر برین بیرون تو سرما دور بخوریم و بعد سگ لرز کنان برگردین خونه🤣

البته میدونی من عاشق زمستونم چون بشدت گرماییم 

دلم میخواد تمام این سه ماه بیرون باشم

هواازسرداونورتره مخصوصاامشب .بخاری هم جواب نمیده 😑

مایزدیم بیچاره اونایی که توجاهای سردسیرزندگی میکنن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اینایی که جاهای سرد زندگی می‌کنین لباساتون چطور خشک میکنید 

رو بخاری یا کنارش ب رخت اویز میزنیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
وای نگو هوس کردم بهترین هم دمه ولی دو ماهه توی ترکم

ما خانوادگی نمیتونیم ترک کنیم

وقتی ی بسته میخریم هرکی یدونه قایم میکنه برا خودش🤣🤣وقتی که بسته تموم شد همشون از اون قایم کرده رو نشون میدن🤣

تو این هوا دست دیوار بگیر برین بیرون تو سرما دور بخوریم و بعد سگ لرز کنان برگردین خونه🤣 البته میدو ...

دیوار؟؟؟! 🤔

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸
من تو خونه دوتا شلوار دوتا بلوز و جوراب پشمی پوشیدم میگردم.چهارتا بخاری هم همه جای خونه روشنه

یه تنه کل گاز مملکتو به فنا دادی

خدایا تو بساز.تو بسازی قشنگتره