2777
2789
عنوان

ازدواج با دختر ۱۰ سال بزرگتر

2064 بازدید | 32 پست

دوستان شما کسیو دور اطرفتون دارید که با دختر ۱۰ سال بزرگتر ازدواج کرده باشه؟ زندگیشون چطوریاس ممنونم 

(کسایی نظر بدن که دارن همچنین موردی رو )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره 

ک شوهره خیانت کرد و زن دوم گرفت

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

بله بنده دیدم . دختر برای اون اقا مادری میکنه ضمن اینکه بعد از اولین زایمانشون اختلاف سنی خانم و اقا ۳۰ سال بنظر میومد

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار که مدعی اگر نکند رحم خدا بکند ....

بله دیدم بعد از دو تا بچه مرده فیلش یاد هندستون کرد گفت زن جوون می خوام زنه رو ول کرد رفت زن جدید گرفت و زنش بیچاره سکته کرد و نصف بدنش فلج شد و بعد از چند سال فوت کرد و مرده هم اومد دو تا بچشو برد دو تا بچه هم از زن دوم داره.

۸ سال بزرگتر را دیدم. متاسفانه خوب نبود. با اینکه خانم از لحاظ تحصیلات، خانواده و اوضاع مالی خیلی سرتر بود، آقا تمام مدت حتی در جمع این قضیه را عنوان می کرد. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم