2777
2789
عنوان

من مقصرم مگه؟

74 بازدید | 3 پست

ما .تازه ماشین گرفتیم .۱ ماهه .برادرشوهرم ماشینش خراب شده .از امروز صبح با ماشین ما رفته این وراونور .شبم جایی دعوت بودن با ماشین ما رفتن ..بعد شوهرم رانندس فردا میخواد بره جای دور  یه هفته بعد میاد  منو میخواست ببره خونه ی مادرم ..منم گفتم من بدون ماشین نمیرم .اونم گفت تو ندید بدیدی. نمیخورن که .برادرم چند روز ماشین نداره نمیشه  باید ماشینو چند روز بدیم به اونا .هرموقع ماشینشون اومد میگم میاره میده به تو ‌..من ناراحت شدم یکم بحث کردیم ..ما قبلا که  ماشین نداشتیم چندباری با ماشین برادرشوهرم رفتیم جایی ولی زود برگشتیم هیچوقت با خیال راحت نتونستیم جایی بریم .منم میگم اولویت تو منم .اگه تو بری خدایی نکرده بچه مریض شه .من چجوری ببرم دکتر .قبلا ما ماشین نداشتیم یه عروسی دعوت بودیم با ماشین خواهر شوهرم رفتیم . شوهرم از این نگرفت. میگم چرا اختیارتومیدی دست اینا .به من میگه حق قفل کردن در ماشینو نداری ماشین تو پارکینگ که کلا خانواده ی شوهرم هستن  همشونم ماشین دارن..میگه  بزار هرکی سوارمیشه بشه .درضمن اینم بگم شوهرم  وبرادرشوهرم تو کار بهم خیلی کمک میکنن چندتا هم حرف بد زد .گرفت خوابید صبح زودم میخواد بره من مقصرم به نظرتون؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷