بچهها من بارداری دومم هست ولی همین که به سزارین فکر میکنم نفسم میگیره،تپش قلب میگیرم و گریه میکنم از ترس.سر پسر اولم اصلاااا نمیترسیدم،یکم فقط توو راه اتاق عمل ترسیدم اما این بار خیلی میترسم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز نترس فقط به شوهرت بگو به اتاق عمل بگه برات پمپ درد هم بزارن دیگه تا یک روز درد نداری بعدش هم تا ده روز قرص یا شیاف مصرف میکنی هر دوازده ساعت دردی نداری ترسی ندارم از طبیعه راحت تره من هم تجربه طبیعی داشتم هم سزارین
اخه اولی رو که هنوز حساسیتهای الان نبود که حتما باید طبیعی باشه،خودم سزارین انتخاب کردم.اینبار هم که دیگه باید سزارین بشم چوناولی سزارین بوده.انشالله که به دل خوش و با سلامتی برات اتفاق بیوفته عزیزم
عزیز نترس فقط به شوهرت بگو به اتاق عمل بگه برات پمپ درد هم بزارن دیگه تا یک روز درد نداری بعدش هم تا ...
اره اره اتفاقا حتما اینبار پمپ درد میخوام.البته با درد مشکلی ندارم،بدبختیم ترس از اتاق عمل و دندونپزشکی و اینجور چیزهاست .ممنونم عزیز دلم از راهنماییت