2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینی که میگی کار هر روزمه ☹️

یچیربهت بگم ناراحت نشی . اگه بااین کار آروم نمیشی بدون اون ته ته ته ته دلت . اونجا که هیچکس نمیدونه باورش نداری 

البته ببخشیدا . چون من قدیم خیلی حرف میزدم ولی باورش نداشتم از وقتی باورش کردم هر چی خواستم بهم داده

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
داشتم آرایه هاش‌ رو برای خواهرم مشخص میکردم شعر فارسیه ای دل غمدیده دل بد مکن حالت به شود وین سر ش ...

بهتره بگیم:

مرا در دل غمه جانانه ای هست

درون کعبه ام بت خانه ای هست 🥺

بهتره بگیم: مرا در دل غمه جانانه ای هست درون کعبه ام بت خانه ای هست 🥺

عزیزم ....

انگار خیلی ناراحتی!چیشده؟

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
ببخشید نمیتونم بگم،ولی اگه میشه برای نیت دلم یه صلوات بفرست☹️

حتما 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد 🌹

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎
شک ندارم ب اینی که میگم عزیزم 

به قرآن ن یه قدم کج گذاشتم تا حالا، نه دزدی کردم،نه بد کسیو خواستم،هیچی ولی میبینم همه ی اونایی که این کارارو میکنن خدا بیشتر دوسشون داره خیلی دلم گرفته ازش 🥺