2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 17144 بازدید | 2120 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما نزدیک عید خاستگاری تو خونت برگذارمیشه

ممنون خانم قنبری یبارم گفتید عشقم عید میاددیدنم یعنی میادخواستگاری پس؟🥺اخه صبحم درست گفتید ک مانع داریم وباید تلاش کنه🥺😔اخه ایشون وقتی عاشقش بودم رفت عقد کرد وگفتن جداشده ولی خودش با زبون خودش نگفته هنوزم مستاصلم

ممنون خانم قنبری یبارم گفتید عشقم عید میاددیدنم یعنی میادخواستگاری پس؟🥺اخه صبحم درست گفتید ک مانع د ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

داره حرفای بی سرو ته میزنه

شماها هم باورتون شده

عزیز دلم چرا هی خودتو با این سوالا عذاب میدی😭من نتونستم بفمم اون مورد رو فقط هر لحظه ک کامنت میزار ...

ببخشین ناراحتت کردم خیلی شوهرم و دوست دارم خیلی خودش هم میدونه ولی وقتی دیدم بهم زنگ میزنن ناامیدد شدم قلبم شکست از وقتی فهمیده دیگه زنگ نزده بهش ولی مطمئنم با خط دیگه زنگ میزنه با حرفات وحسات اروم میشم ممنون انشاءالله سلامتیتون وبدست بیارین دوست داشتم من این مریضی وداشتم ولی شوهرم خیانت نمیکرد

خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن 
دوراز جونت.اگ میخوای زندگی کنی دنباله کنکاش نباش

فدات بشم دیگه بهش اعتماد ندارم حتی سرکارم میره تپش قلب میگیرم نکنه رفته باشه پیشش دروغ هم زیاد میگه تازگی ها دلم شکسته ترو به این شب عزیز قسمت میدم برای آرامش دلم دعا کن همه چی وبه خدا و فاطمه زهرا سپردم ولی نمیدونم همش استرس دارم

خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن