2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 17144 بازدید | 2120 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کمی طول میکشه عزیزم و همسرت خیلی کار میکنه  توهم باید شاغل بشی  همسرت خیلی تحت فشاره و ا ...

مرسی گلم

ببخشید برا همسرم اتفاق بدی ک نمیوفته؟

ولی من قلب های مچاله شده ی زیادی رو دیدم که خدا نجاتشون داد(:
رابطتون مجازیه ؟ دوست  داره دلتنگه بزودی ازش پیغام داری

عزیزدلم میشه به من بگی بهشته خانم‌منو واسه فرید پسر کوچیکش درنظر داره؟؟؟ حسّ فرید به من‌چیه؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
از شما برمیگرده

عزیزدلم میشه به من بگی بهشته خانم‌منو واسه فرید پسر کوچیکش درنظر داره؟؟؟ حسّ فرید به من‌چیه؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
من🥺  بنظرت من کی باردار میشم وجنسیتش؟وخاهرم کی ازدواج میکنه؟سوالم فقط همینه

احساس میکنم الان زوده بارداری واست سنت حدودا ۲۵ و ایناس شاید و دختر دار میشی دختر خیلی خشگل، خواهرت هم تا ۲ سال دیگ ازدواج کرده

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
از شما برمیگرده

پویا برمیگرده؟حسش چیه به مهلا

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️