2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 17144 بازدید | 2120 پست
دوتا قرعه کشی برنده میشی .یه وام بعد عید میگیری

زندگیم درست میشه؟

کی باردارمیشم؟جنسیتش چیه؟

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی به نظرت رابطه دارن باهم ونمیدونی زنه کی میره

چشمتو ب حقیقت باز کن 

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
دوست داره یکم مشعوله کار و ایناس ذهنش

زندگیم درست میشه؟

کی باردارمیشم؟جنسیتش چیه؟

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
تو هم ناامیدی یا ناراحتی الان ، نگرانی، تا اخر بهمن شاید بشی و پسز

خدا از زبونت بشنوه عزیزم 

حس هات چه قدر درسته؟

یعنی میشه باردار شم؟؟؟

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
لطفا حست در مورد طلاقم

ناراحتی حس منفی داری الان از درونت.طلاق فلن نیس خسته شدی

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
احمد حس مثبتی داره بهت انگار که یواشکی حواسش بهت هست و دوست نداره بدونی یه همچین چیزی سال دیگه خبر ...

عزيزم ميشه منم بگي

تو رو خدا ميشه منم بگي اقاي ارام با خانم عسل الان تو رابطه هستن يا نه ؟ بعد با هم چت ميكنن؟؟؟؟

بعز ميشه بگي ارام به سمت من كي بازگشت داره 

آمين شود هر آنچه ميپنداري🕊Everyting will b
آمين شود هر آنچه ميپنداري🕊Everyting will be Ok