2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 17144 بازدید | 2120 پست
حس ششمی جواب منم بده دیگه

بگو تا جواب بدم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو عم کارنامه رو خراب کردی؟ من مبخوام آتیشش بزنم

من تو کلاس خیلی درس خونم ولی امتحانارو خراب کردم عین چی ییی 

فکر میکردم ۱۹.۱۸ میشم از اول سال 

ولی الان میگم در حد ۱۷ لینا 😂

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

درون

واقعا چرا جواب منو نمیدی😐😐هزار بار گفتم. من بعدطلاقم ازدواج مجدد دارم.اگر دارم خصوصیاتش چیه ایا همون کیسی که میخوام گیرم میاد یا نه

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺
حسم میگه خیلی خوشقلبی اما مغرور به زودی با یکی آشنا میشی قدش بلنده یکمی ام سبزه است درموردش فکر ک ...

میشه راجع به ازدواج من و مشخصاتش و زمانش بگی

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین 

بگو تا جواب بدم

اسی حس ششمی توام

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

حسم میگه خیلی خوشقلبی اما مغرور به زودی با یکی آشنا میشی قدش بلنده یکمی ام سبزه است درموردش فکر ک ...

منم میشه بگی چجور ادمی هستم

حسم میگه الان دوسش نداری خیلی ام مطمئن نیستی به آینده ات اما در آینده همین همسر فعلیت میتونه تورو خ ...

دختر خانم مفتخری میخواد به امیر نزدیک بشه؟؟؟؟؟ 

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  

فقط یه سوال دارم ازتون خانما؟؟واقعا این چرتو پرتارو باورمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟

میدونید هرچی بیشتر ب این چیزا اعتقاد داشته باشید سنگینی میفته توزندگیتون

کدوماشون تاحالا حرفایی ک زدن درست دراومده؟؟؟

مگه ن اعوذبالله خدان؟یا معصومن

🙃