2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 17144 بازدید | 2120 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲.۳ سال دیگه  غریبه  ۱.۲سال دیگه  قد نسبتا بلند چشم ابرو مشکی

جواب منو ندادی،🥺😮‍💨

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

حسم میگه الان دوسش نداری خیلی ام مطمئن نیستی به آینده ات اما در آینده همین همسر فعلیت میتونه تورو خ ...

راجب ازدواج من چیزی حس میکنین؟؟؟

آدمش زمانش نحوه آشنایی ؟؟؟

اسمم تارا ۲۲سالمه

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
حسم میگه الان دوسش نداری خیلی ام مطمئن نیستی به آینده ات اما در آینده همین همسر فعلیت میتونه تورو خ ...

درخواستم بپذیر

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  
ظاهرشونه در باطن خیلی مشکل دارن

من کی بینیمو عمل میکنم ؟ نتیجه اش چطور می شود 

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

تو تاپیک امشب ۳ تااز دوستان تو کار طلاقن .ویکی از شوعراشون با دختری داره بهش خیانت میکنه  اسم ش ...

عزیزم چرا جواب منو نمیدی

من کی باردار میشم؟

میشه برای مامان شدنم یک صلوات بفرستید.خدایا صبرم تموم شده🥺😍