2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش مهربون باش تا بخواد دوباره بهت پیشنهاد بده

به نظرت هنوزم دوسم دارع؟

وقتی میخوام حرف بزنم دقیق نگاه میکنه که ببینه چی میگم، بهم لبخند میزنه

یا وقتی حتی دارم با یکی دیگه حرف میزنم توجه میکنه ببینه چی میگم

بعضی وقت ها  یواشکی منو می‌پاد؛ متوجه نگاه کردنش میشم

قبلا اون اولا  با اکانت فیک که بهش پیام دادم گفت وقتی آدم ماه داره دلش و به چراغای خیابون خوش نمیکنه

به نظرت هنوزم دوسم دارع؟ وقتی میخوام حرف بزنم دقیق نگاه میکنه که ببینه چی میگم، بهم لبخند میزنه یا ...

اوووو از جملش خیلی خوشم اومد😃😂

پس اگه اینطوریه که میگی اونوقت اره هنوز فراموشت نکرده یکم براش چراغ سبز نشون بدی احتمالش زیاده که دوباره ازت خواستگاری کنه

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
اوووو از جملش خیلی خوشم اومد😃😂 پس اگه اینطوریه که میگی اونوقت اره هنوز فراموشت نکرده یکم براش چرا ...

نمدونم

آخه چند وقتیه یکی از بستگانش که براش خیلی عزیز بوده فوت شده؛ خوب نیست فعلا...

یه بار اون جدیدا که بهش جواب منفی دادیم به دایی‌اش زنگ زده بود(دایی‌اش مغازمون بود) مامانم گف بزار روی اسپیکر که میخواد بشنوه(محمد نمیدونست که مامانمم میشنوه) محمد گفت: به مادر جان هم سلام برسون، به مادر جان‌ای که ما رو رد کرده...😂💔

ولی با مامانم به خاطر چیزای چرت و پرت ارتباط میگیره

مثلا یه بار آمد گفت آچار دارین؟😔😂

اوووو از جملش خیلی خوشم اومد😃😂 پس اگه اینطوریه که میگی اونوقت اره هنوز فراموشت نکرده یکم براش چرا ...

قبل از من فقطط سفید می‌پوشید

وااییی اون زمان که تازه بهم درخواست داده بود، صبحش یه لباس می پوشید؛ بعد از ظهر یه لباس دیگه😀😂 موهاش و آب و شانه میکرد، به خودش میرسید

ولی الان نه دیگه... حتی موهای پشت سرش هم ریخته

یا مشکی(رنگ مورد علاقه‌ی من)میپوشه یا آبی...

نمدونم آخه چند وقتیه یکی از بستگانش که براش خیلی عزیز بوده فوت شده؛ خوب نیست فعلا... یه بار اون جد ...

وااای🤣🤣🤣🤣

یاد فیلم دردسرای عظیم افتادم که لطیف هی میرفت میپرسید پیاز دارین؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
قبل از من فقطط سفید می‌پوشید وااییی اون زمان که تازه بهم درخواست داده بود، صبحش یه لباس می پوشید؛ ب ...

شاید بقول خودت چون اون فرد فوت شده الان حالش خوب نیس

اهوم... نمیدونم... دایی اش میگه بریم واست خواستگاری یکی دیگه میگه نه نمیخوام ازدواج کنم

ایشالا اگه فرد مناسبی برات باشه بهم برسین😍❤️