2821
2789
عنوان

خودزنی

446 بازدید | 30 پست

خیلی عصبی و ناراحتم چن بار چشام سیاهی رفته جیغ زدم نفسم برگشته

میخام برم چاقو تیز کنم بزنم به شکمم ...

نه گریه ام میاد نه حوصله بحث و صحبت دارم 

بیرونم بودم خریدم کردم حالم خوب نمیشه

نمیتونم با سرنوشتم کنار بیام 😞😞😞

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خود زنی هم کردی به فرض چی میشه مگ بدن خودت درد میگیره جاش برو دوش آب گرم بگیر یا آهنگ بی کلام بذار تو تاریکی ریلکس کن

دیاپکین اسبق              می خواستم بهار را به خانه ات بیاورم   و دیگر قانع نباشی  به گل های چسبیده به فرش    می خواستم بهار به پیرهنت بیاورم  و  از آنجا سفر کنم  به سرزمین های کشف نشده   اما هر دری باز کردم     پاییز در بادهایش از راه رسید     روی هر پنجره ای دست گذاشتم   زمستان  آخرین تصویر در حافظه اش بود   امروز من و بهار در کوچه ها می گردیم  و سراغت را از خرگوش های مرده در برف  می گیریم.                  
خود زنی هم کردی به فرض چی میشه مگ بدن خودت درد میگیره جاش برو دوش آب گرم بگیر یا آهنگ بی کلام بذار ت ...

خیلی ریلکس کردم دارم خفه میشم 

دلم خودزنی میخاد

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
نکن تهش میبرنتت بیمارستان میبرنتت عمل بخیت میزنن یه بدبختی دیگه رو به زندگیت اضافه میکنی

شاید بفهمن دارم شکنجه میشم تو این زندگی طلاقمو بگیرن 

کاش بمیرم که مردن ارزوم شده 

مطمئن باش روزای خوب  میاد  نکن این کارو  جز پشیمونی چیزی دیگه ای نداره

چن ساله دیگه منتظر روزای خوب باشم بدتر میشه که بهتر نمیشه 

تا الانشم که خودمو نکشتم منتظر روزای خوب بودم