asadzade2907 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1790 عنوان فرق گوشیA52باa72چیه؟ 56 بازدید | 6 پست گوشیم a52میخوام عوض کنم a72بخرمرخشون ک شبیه همه میگم کاراییشکن شبیهع؟هرکی اطلاعات دارع بگه مرسی عزیزای دلم❤️ ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙 1401/10/21 | 21:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elishokohi عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 1468 گوشی من a31 گوشی دخترم a52😑 😍بهترین همسر و دختر دنیارو دارم😍
soraaye عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 2481 من A72 دارم مامانم A52 کلا هیچ فرقی نداره یکمصفحه نمایش ۷۲ قوی تره و بزرگ تره و باتریش مَن با دیوانِگی عَجینَم...
delvan7 عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 1441 تو نت سرچ کن فیلمش هست قشنگ با جزییات توضیح میده تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسندو بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند..!
asadzade2907 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1790 ی گوشی خوب حدود ۱۰ ملیون چی معرفی میکنید ک خوب باشه؟ ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
ژیگولستانی عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 1008 سایت موبونیوز رو سرچ کن سه تا خط بالا سمت چپ رو بزن بعد گزینه راهنمایی خرید...قشنگ راهنمایی میکنه، من گوشیمو با راهنمایی های این سایت خریدم خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.