2777
2789
عنوان

پیج فیک +۱۸بزنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 23 پست
🤣🤣🤣تو خماری بلاکش میکنم قولل

😂😂😂🤣دقیقا اون لحظه حقشه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره عزیزم ❤️🩺

اوووی خدا 🥺😍ایشالا موفق باشی قشنگم

میشه یه سوال بپرسم اگه اشکالی نداره؟

قشنگم تو هر سه سال دبیرستان و خوندی اصولی تست زدی؟من الان یازدهمم هیچ کاری نکردم..

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
اوووی خدا 🥺😍ایشالا موفق باشی قشنگم میشه یه سوال بپرسم اگه اشکالی نداره؟ قشنگم تو هر سه سال دبیرس ...

مرسی عزیزم ❤️ 

ببین مطمئنا در طول مدرسه کم کاری هم میکردم ولی هرچقدر پایه به پایه ات رو خوب ببری جلو سال آخر فقط دغدغه ی دوازدهم رو داری و فشار بهت نمیاد

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرکم... برای تویی مینویسم که شدی سهمی از سرنوشتم. برای تویی که شدی رفیق روزهای درمانگاه و کشیک شبهای بیمارستانم. شدی پایه ی درس خواندن و امتحان هایم. ممنونم که اینقدر قوی هستی و نمیذاری کم بیارم. تو دکتر کوچولوی مامانی💙

مرسی عزیزم ❤️  ببین مطمئنا در طول مدرسه کم کاری هم میکردم ولی هرچقدر پایه به پایه ات رو خوب بب ...

درررسته😍

مرسی عزیزِخوش اخلاااق

تنت سلامت🥺😘

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
درررسته😍 مرسی عزیزِخوش اخلاااق تنت سلامت🥺😘

قربونت بشم عزیزم 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرکم... برای تویی مینویسم که شدی سهمی از سرنوشتم. برای تویی که شدی رفیق روزهای درمانگاه و کشیک شبهای بیمارستانم. شدی پایه ی درس خواندن و امتحان هایم. ممنونم که اینقدر قوی هستی و نمیذاری کم بیارم. تو دکتر کوچولوی مامانی💙