روزی دولیوان چای سبزباگل محمدی دم کن چندتادونه برگ سناهم توش بریزچون چای سبز یکم یبوست میاره برگ گل محمدی وسنا مصلحش هست نمیذاره یبوست بگیری برای چربی سوزی وپوست خیلی خوبن همشون
باغذات قرص زیره وقرص لیمویاعرق زیره سبزبخور
یه ظرف کوچیک ازالان برداربذارکناریه پیش دستی یانعلبکی بگواین ظرفه منه فقط تواون غذابریزبخورموقع غذاخوردن چندتاقاشق که غذاخوردی یکم که تهه دلت روگرفت بقیه ی غذاروبذارکنارنگوحیفه کاری که من قبلامیکردم الان نمیکنم صبحانه وناهارت رویه وعده کن یعنی یاصبحونه ی مفصل بخورناهار نخور یا ناهاربخور صبحانه نخور تاشب هم گشنه ت شدچیزای کم کالری مثل کلم کاهو سیب هویج اینجورچیزابخور که جلوی گرسنگیت روبگیره یاکف دست جوجه سیخ کن یا سوپ بخور شام هم دوباره سبک وکم سرخ کردنی روحذف کن ازغذات
هله هوله شیرینی مخصوصا بستنی روازبرنامه غذاییت حذف کن جاش آجیل خام بخور
ازروغن های مایع کنجداستفاده کن
روی سالادهابجای سس روغن زیتون وآب لیمویاآبغوره ی تازه بزن
صبح ناشتا عرق کاسنی یاآب گرم بایک قاشق آب لیموی تازه بریزوبخور برای چربی سوزی عالیه
صبح ترجیحایک عددسیب باپوست بخورهم شکمت روراه میندازه هم تاچندین ساعت سیری وبدنت روپاکسازی میکنه
شکمت روباروغن زیتون ماساژبده زیرزیرقفسه ی سینه تاپایین شکم معدت وروده هات گرم میشن عمل گوارش بهتروبیشترمیشه
صبحهاناشتامیتونی خاکشیررودم کنی بخوری هم بدنت پاکسازی میشه وبه چربی سوزی کمک میکنه هم مسهله
کاکائوبالای ۸۰درصدهم به چربی سوزی کمک میکنه البته اگه تپش قلب داری نخور
آب کرفس برای چربی سوزی فوق العادست ولی اوایل خوردن ممکنه فشارت بیفته کم کم بایدبخوری تابدنت عادت کنه چای سبزم همینطوره
گن های لاستیکی آبی رنگ خیلی خوبه شکم روجمع میکنه موقع ورزش یارقص ببندشکمت خیلی عرق میکنه
توی چایت زنجبیل تازه بریز توغذاهات فلفل بریزسوخت وسازه بدنت روزیادمیکنه
شبادیریازودمیخوابی سعی کن زودبیدارشی زودبیدارشدن مهمه
شبها۴ساعت حداقل قبل خواب شامت روبخور نذار نزدیکه خواب شامت روبخوری
سعی کن تکی غذابخوری باجمع که غذابخوری اشتهات چندبرابرمیشه
موقع غذاخوردن به چیزای چندش فکرکن این برای من خیلی جواب داده غذارو ول میکنی
سعی هم کن رژیم سوپ ورژیم خوراک سبزیجات و فیله ی مرغ وماهی کبابی بگیری ودرکنارش میوه وسالادبخوری این رژیم روبه هرکی گفتم خیلی وزن کم کرده دخترخالم ۵۵کیلوتوی ۱سال ونیم کم کرده خواهرم توی ۲ماه ۹کیلوکم کرده بدون ورزش