2777
2789
بحث رابطه نیس من ۱۴ روزه خابیدم میترسم بشینم بخیه ها باز بشن 

نه سخت نگيرتاالان جوش خوردن

ديگه بايدبلندبشى اروم اروم به كارات برسى

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
کی باید بکشید  جذبی بهتر نبود ؟ بخیه ها اذیت نمیکنن و فرو نمیرن  چند روز خیلی درد داشتی ...

گفته روز پانزده بیا چک کنم ....اخه من تازه زایمان طبعیی کردم بخیه هام باز شدن گفتن جذبی نمیگره ...نه زیاد ...مطب عمل کرد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

زایمان کردی ک رفتی واس عمل تنگی؟یان اگ ن ک پودر ماریانا جوابه..من عفونت داشتم استفاده کردم نمیدونستم ...

زایمان کردم بخیه ام باز شدن و منم گفتم بجای دوباره بخیه حوردن این عملم انجام بدم

خیلی میترسم که باز بشا وباز برم برای بخیه بچمو مادرم نگه میداره خیلی پشیمونم 

وای چه سخت 

۱۴ روز فقط خوابیدی 

گلم سزارین ۷ لایه شکم میبرن بعد ده روز بخیه میکشن و پا میشن به کاراشون میرسن 

ان شاءالله سریع خوب میشی و به کار و زندگیت و بچت میرسی 

خیلی میترسم که باز بشا وباز برم برای بخیه بچمو مادرم نگه میداره خیلی پشیمونم 

نه عزيزم بخيه هات كامل جوش خوردن اصلانترس ولى بچه رويه مدت بغل نگير كاراى سنگين نكن

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
نه عزيزم بخيه هات كامل جوش خوردن اصلانترس ولى بچه رويه مدت بغل نگير كاراى سنگين نكن

دلم براش پرمیزنه بخدا دوماهه دنیا اومده الان دوهفتس فقط چن دقیه سرپا بغل کردمش داره بزرگ میشه من هیچ نقشی ندارم روحیم شده صفر 

دلم براش پرمیزنه بخدا دوماهه دنیا اومده الان دوهفتس فقط چن دقیه سرپا بغل کردمش داره بزرگ میشه من هیچ ...

ترسه فقط الان صددرصدبخيه هات جوش خورده محض اطمينان برودكترحرفاى منوميزنه 

بلندشوبه كارات برس

ترسه فقط الان صددرصدبخيه هات جوش خورده محض اطمينان برودكترحرفاى منوميزنه  بلندشوبه كارات برس

تورخدا دعا کن برام خیلی پشیمونم ازاین عمل بخاطر بچم درحقش ظلم کردم فقط 

تورخدا دعا کن برام خیلی پشیمونم ازاین عمل بخاطر بچم درحقش ظلم کردم فقط 

لبياهم عمل كردى فكركنم؟بخيه هاى بيرونى باعث شده بترسى 

بابامن بعدسه هفته ديدم نميفتن خودم كشيدم نترس عزيزم