2777
2789
عنوان

گشنمه چیکار کنم؟

188 بازدید | 16 پست

باردارم زود زود گشنم میشه استراحت مطلقم به مامانم چی بگم بپزه که سیر کننده باشه  و متنوع؟ ساندوبچ میخوردم اونم گفتن ضرره😭

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

خرما بخور لامصب منو نصف روز سیر میکنه

گاهی خداهمه پنجره ها را می‌بندد،وهمه ی درهارا قفل میکند،مطمعن باش آن بیرون هوا  طوفانیست،وخدا در حال مراقبت از توست .🫀(کاربر قدیمی که طی عوامل متعددی ترکیدم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخم مرغ آبپز با سیب زمینی آبپز مقوی وسیرکننده است

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
خرما بخور لامصب منو نصف روز سیر میکنه

ازمایش قبلی دیابت بارداری داشتم فوقش میتونم روری دوتا بخورم

ساندویچ مرغ کتلت کوکو خیلیم خوبه اگ میلت میکشه همونا بخور

درست کردم گفتن باگتش ضرر داره خب من چی بخورم این موقع باید همه چی ضرر داره

مامانت باید دستش تو دهنت باشه هی

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

درست کردم گفتن باگتش ضرر داره خب من چی بخورم این موقع باید همه چی ضرر داره

نه صرر نداره توی کلاس بارداری گفتن فقط ارزش غذایی نداره ک اونم با چیزای مقوی ک داخلش بذاری اوکی میشه

پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
نه صرر نداره توی کلاس بارداری گفتن فقط ارزش غذایی نداره ک اونم با چیزای مقوی ک داخلش بذاری اوکی میشه

چه خوب کلاس های بارداری هست کاش منم میتونستم برم😔

مامانت باید دستش تو دهنت باشه هی

اره ولی منم نمیتونم بگم که فقط ناهار میاره میده بهم اونم سیر نمیکنه