2821
2789
عنوان

ایجاد یه تفریح 🍃🍃

47 بازدید | 4 پست

سلام 

دوتا دختر دارم یکی دوسال و هفت ماه یکی هم ۱۱ماه

از صبح تا شب دارم کار میکنم شاید در روز سر جمع ۲ ساعت برای خودم باشم واقعا خسته شدم هیچ تفریحی ندارم ارتباطم با اطرافیان کمتر شده به خاطر بچه‌ها وهمسرم مدام کار میکنه پارکی بیرونی جایی نمیریم 

دلم میخاد یه کاری رو شروع کنم یه هنر هر چی ولی یه نفر باید بچه ها رو نگه داره تا من بتونم وقت برای خودم داشته باشم کی اخه...

دوست دارم ادامه تحصیل بدم ۳روز شروع کردم به خوندن واقعا عصبی تر شدم تحملم نمیکشه 

دلم میخاد یه کاری کنم هم اعصابم اروم شه هم بیکار نباشم 

دوست دارم تو اجتماع باشم فقط بیرون خونه باشم 

درد دل کردمم لطفاً اگه میتونید کمکم کنید

واقعا افسرده شدم عزت نفس ندارم میخوام خیاطی یاد بگیرم اما وقت ندارممم

کاش میشدسرنوشت را از سر نوشت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ینی میگی خوبه تاثیر دارهه من تا حالا نرفتم چیکار کنم

اره رو روحیه خیلی تاثیر میزاره هم اندام رو فرم میشه هم رو سلامتی تاثیرداره اینکه چه رسته باشگاهی وردارین به خودتون بستگی داره 

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...

[QUOTE=268736516]اره رو روحیه خیلی تاثیر میزاره هم اندام رو فرم میشه هم رو سلامتی تاثیرداره اینکه چه رسته باشگاهی ورد ...[/QUOTاهااا مرسی عزیزم ❤️❤️❤️

کاش میشدسرنوشت را از سر نوشت