عمه_سوسکه مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 88 عنوان عروسک پارچه ای 361 بازدید | 13 پست قضیه اش چیه میشه برام تعریف کنید؟ از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم ☺ 1401/10/21 | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahya_sasa عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 3798 من که حوصله خوندن تاپیکاشو ندارم درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇 خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊 ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
عمه_سوسکه مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 88 چرت و پرت معروف شده خواستم بدونم چیه وگرنه منم زیاد اهمیت نمیدم از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم ☺
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19011 شبیه سریالشوهرش پولدار خودش پولدار بابا نه نه شون پولدارشوهر صیغه کرده یکی رو اسی هم فهمیده مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
عمه_سوسکه مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 88 من که حوصله خوندن تاپیکاشو ندارم منم از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم ☺
عمه_سوسکه مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 88 شبیه سریال شوهرش پولدار خودش پولدار بابا نه نه شون پولدار شوهر صیغه کرده یکی رو اسی هم فهمیده کوتاه و مختصر ممنون🌹 از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم ☺
مامانی_ساشا عضویت: 1389/07/09 تعداد پست: 12031 کالبه اخرین جملش این بود!!!! پدر شوهرم رفته با شوهرم دعوا کرده همه ریختن بیرون بنظرتون چی شده؟!!!!!باز قفل کرددددداوف از این کارا بدم میاد >*
mahya_sasa عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 3798 کالبه اخرین جملش این بود!!!! پدر شوهرم رفته با شوهرم دعوا کرده همه ریختن بیرون بنظرتون چی شده؟!!!!! ... مننننننننممممممممممممم درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇 خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊 ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
صبا_نیکبخت عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 3995 کالبه اخرین جملش این بود!!!! پدر شوهرم رفته با شوهرم دعوا کرده همه ریختن بیرون بنظرتون چی شده؟!!!!! ... فک کنم نینی یار قفل میکنه یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی...یادت بخیر یار فراموش کار من🙂✌
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19011 کوتاه و مختصر ممنون🌹 خواهش میکمم واقعا هم من خوندم اینو فهمیدم الان هم میخواد طلاق بگیره و خونه باباشهیدونه دختر داره. ولی میدونی کجا ایراد داره جایی ک گفت شوهرم دو سال ساعت دو شب میاد ولی شک نکرده بودم😁 مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠