2777
2789
عنوان

زنانگی یعنی چی؟😭

366 بازدید | 13 پست

من خیلی کتاب خوندم

پست های دختر گرانبها و بانو آرتمیس رو خوندم

ولی چون خیلی شبیه به چیز هایی که اونا میگن رفتار نمیکنم احساس بدی بهم دست داده

احساس میکنم اعتماد به نفسم)عزت نفسم) کم شده

احساس میکنم زنانگی ندارم

درصورتی که خیلیا بهم میگن صدات قشنگه یا ناز رفتار میکنی

نمیدونم چیکار کنم درباره این حس بد🥺

خودت باش 

سعی کن جای این کارای ظاهری بری مراجعه کنی روانکاو و روح خودتو شفا بدی

اونوقت صفات واقعی جنسیتت خودش بروز میکنه بدون هیچ تمرین و ادا دراوردنی

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس زنانگی داری ک بهت میگن دیگه😐😐

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

ولی اسی حرفهای دختر گرانبها و بانو آرتمیس هر دوتاشون خوبه ولی جنس حرفهاشون یکی نیست دختر گرانبها گرمتر و باسیاست تره بانو آرتمیس منطقی و سردتره 

من خودم سیاست رو نمیتونم یاد بگیرم هرکار کردم ولی میتونم سرد برخورد کنم با مزاحمای زندگیم🥲

خودت باش هرجوری که هستی 

آخه می‌دونی وقتی‌که خودم هستم احساس می‌کنم که کافی نیست یعنی از وقتی‌که پی دی افه درواقع یا پوست‌های گران‌بها را خوندم احساس می‌کنم که خیلی دختر قوی و محکم و خیلی با سیاست و این‌جوریه ولی من نیستم من کافی نیستم من باید شبیه اون باشم من اگه می‌خوام موفق بشم باید این شکلی باشم می‌دونی از وقتی‌که کتاب خوندم و اون پست گران‌بها روی حس عجیبی بهم دست داد یعنی قبلاً هر دفعه که هر کاری می‌کردم میومدند برای مامان امیر مشاور تعریف می‌کردم می‌گفتند که خوبی به‌نظر من خیلی عاقلانه داری صحبت می‌کنی مثلاً بعضی وقتا حال حاشیه می‌رفتم ولی الان احساس می‌کنم که خطاهام زیاده ینی از بس که مطلب می‌خونم احساس می‌کنم کافی نیست

ولی اسی حرفهای دختر گرانبها و بانو آرتمیس هر دوتاشون خوبه ولی جنس حرفهاشون یکی نیست دختر گرانبها گرم ...

می‌دونی من وقتی‌که حرف‌های ای گران‌بها را خون‌بها مثلاً می گفتش که من اگر جای فلانی بودم جواب مادرشوهرم یه خواهرشوهر او این‌جوری می‌دادم منم با خودم فکر می‌کنم اصلاً این چیزها به ذهنم نمی‌رسه بعد نمی‌دونم احساس می‌کنم کارای درستی و انجام نمی‌دهم کارام که توش خط‌ها زیاد احساس بدی پیدا کردم نسبت ب خودم کافی نیست انگار کارام باید هی بهتر و بهتر و بهتر بشم ب خودم یکی می‌کنم و با این‌که بهتر به شیرینی به زمان نیاز دارد ولی بازم قانع نمی‌شویم که همین الان تو همین لحظه من باید بهترین باشم خیلی از کارام ناخودآگاه بوده همین‌که مثل همین که سرد رفتار می‌کنم خیلی صمیمی نمی‌شم بعد خیلی تو جمع صحبت نمی‌کنم 

بعد  یه روزی شوهرم بهم گفت با خانواده‌ی من سعی کن که صمیمی‌تر رفتار کنی درصورتی‌که خانواده خودش خیلی تلاش نمی‌کنند که من باهاشون صمیمی بشم بعد رفتارهای گران‌بها رو می‌بینم گیج می‌شن می‌دونی

آره به مزاج خودمونم بستگی داره من مزاجم سرد و خشکه فکر میکنم واسه همینه که حرفهای آرتمیس رو میتونم انجام بدم اما حرفهای گرانبها رو نمیتونم 

دقیقا حست رو درک میکنم چون خودم عین تو شدم همین قبل از اینکه تاپیکت رو بخونم داشتم فکر میکردم چرا من ناز زنونه و لوندی رو ندارم 

من سرکارم با خانم ها خیلی سروکار دارم واقعا بعضی خانما ناز و عشوه تو وجودشونه دختره میاد اینقدر ناز داره بعد میبینم شوهرش مشخصه چقدر عاشق اینه بعد به خودم میگم خب حق داره این اینقدر ناز داره شوهرش بایدم اینطور هواشو داشته باشه 

اونوقت من هر کاری هم بکنم خشک هستم اصلا بلد نیستم واسه همسرم عشوه بیام یعنی بخام عشوه بیام به قولی همون عشوه خرکی میشه و شوهرم کامل تشخیص میده 

عجله تو کارامه غذا رو تند میخورم همیشه هولم که به همه کارهام برسم فکر میکنم زمانم کمه و یه عالمه کار دارم در حالیکه کار آنچنانی هم ندارم واسه همینم عین تو ناراضی ام از خودم همش دارم مطلب میخونم کتاب میخونم ...

البته گرانبها خودش میگه منم سیاست و زنانگی رو تمرین کردم و یاد گرفتم نمی‌دونم شاید ماهم با تمرین مثل گرانبها شدیم🥲