2777
2789
عنوان

همکاری درفروش

352 بازدید | 27 پست

همکاری در فروش چطوریه، مثلا من قصد فروش جوراب رو دارم میرم به کسی که جوراب می فروشه، همکاربرا فروشت می خوای، بعد من تبلیغ میکنم کسی که بهم گفت جوراب میخوام، باید شماره کارت خودم رو بهش بدم؟؟ فروشنده جوراب چقد بر میداره، باید به فروشنده اصلی چی بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما جوراب می فروشی یه عده میان کمکت مثلا فالوورهای اونا زیاده

چندین نفر اینجوری بیان فروش میره بالا خب

فرضا میگی از هر فروش ۵ درصد برای اونا

شماره کارت شما رو میدن سر ماه حقوقشون رو واریز میکنی براشون حتی جنس دست فروشنده نیست دست شماست تعداد رو که گرفتن بهتون اطلاع میدن ارسال میکنید برای مشتری مثلا اونا فقط عکس و مدل رو تو پیجشون میذارن

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
میشه توضیح بدی چیکار باید بکنم

کدوم شھری؟میتونی من برات پست کنم بعد دونہ ای یہ چیزی بکشی رو قیمت خونگی بفروشی یا ب مغازہ دارا بدی بفروشن واست،میتونی ھم تبلیغ کنی ھرچی سفارش دادن ادرسشونو بدی من پست کنم واسشون و بہ اندازہ ای ک کشیدی رو قیمت سھم شما رو واریز میکنم ھردفعہ واستون

کدوم شھری؟میتونی من برات پست کنم بعد دونہ ای یہ چیزی بکشی رو قیمت خونگی بفروشی یا ب مغازہ دارا بدی ب ...

من دونہ ای10میدم حالا شما ھرقیمتی دوست داشتی بفروش،بعضیا میرن پارکھا متروھا یا مغازہ میفروشن

نمیشه شماره کارت خودم بدم بعد به اون سفارش بدم

بعضی ها میگن خودت می فروشی شماره کارت خودت رو بده در نهایت آخر ماه شما با اون اصلی حساب میکنی ولی کمتر کسی به نظرم این کار رو انجام میده

فکر کن جنس برای منه چرا باید مثلا طرفی که با من همکاری میکنه شماره کارت بده؟! اگه در نهایت پولم رو نده چی

خب میگم شماره کارت خودم رو بده آخر ماه شما درصدهاتون از من که اصل کاری هستم  بگیرید

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
شما جوراب می فروشی یه عده میان کمکت مثلا فالوورهای اونا زیاده چندین نفر اینجوری بیان فروش میره بالا ...

من فروشنده اصلی نیستم می خوام بازاریابی کنم، چطورمطمین بشم بعدکه سفارش فرستادم، پولم رو میده