2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 25 پست
اخه میدونید چیه  راستش من اصلااا از مشروب اینا خوشم نمیاد ایشون یک ماهی میشه که پسرداییش ...

اگه از مشروب خوشت نمیاد چرااااا بهش نمیگی؟؟؟؟ فردا آورد تو خونتون چی؟ حداقل قانونی تعیین کن برای خونتون و حد خوردنش. بهش بگو توهم. بگو منم مثل تو دلم میخاد از بیرون رفتن خبر بدی تا بفهمم برات مهمم . و فکرمی . 

این یع چیز عادیه ما خودمونم گاهی از عصبانیت داد میزنیم و صدامون بالا می‌بریم اون بخاطر این داد زد که ...

من که پشیمونم الان ولی اونم باید پشیمون شه به هر حال بابت داد زدنش صبر میکنم تا شب ببینم چی میشه

آه‌، ای سرگشتگیِ جاویدان، آدمی کیِ از غُل و زنجیرهای تو رهایی می‌یابد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه از مشروب خوشت نمیاد چرااااا بهش نمیگی؟؟؟؟ فردا آورد تو خونتون چی؟ حداقل قانونی تعیین کن برای خون ...

گفتم بهش 

ایشون گفتن کم میکنن و ماهی یبار یا عیدی عروسی مراسمی چیزی..خوب شد یادم انداختی اره باید حدو حدود تعیین کنیم 

هست. مغرور هستن مردا. خییییلی زیاد . 

هعییییی،ولی من که نمیتونم یه عمر نازشو بکشم بالاخره باید اونم یجاهایی خودشو نشون بده

گفتم بهش  ایشون گفتن کم میکنن و ماهی یبار یا عیدی عروسی مراسمی چیزی..خوب شد یادم انداختی ...

اتفاقا برا بچه دار شدنتون مشکل میشه . نه صد در صد ولی تاثیر داره . و اینکه عادت نکن به خوردنش

اتفاقا برا بچه دار شدنتون مشکل میشه . نه صد در صد ولی تاثیر داره . و اینکه عادت نکن به خوردنش

سیگار هم میکشه البته خوبیش اینه خانوادش هیچکدوم نمیدونن و میگه که ترک میکنم ولی سخته...میگه وقتی دختر دار شدم ترکش میکنم 

حالا منو میگی؟

گفتم دخترت مهم تر از منهههه؟ ترک کن خب بهشم گفتم خانوادم صد در صد مخالفن اگه بدونن قول داده ولی هنوز استارت ترک نزده

حضروری خیلی بهتره. چیشد پیداش شد؟؟

سلامممم،چطوری

اووه اووووه نگم واست خواهر،اره زنگ زد حرف زدیم معذرت خواهی کرد بابت داد زدنش گفت تو هم به من خبر بده گفتم باشه اینا منم گفتم درسته قبلا گفته بودی منم یادم رفته بود ببخشید همه چی داشت خوب پیش میرفت که همون شبش من یه حرف خیلییییی بد بهش گفتم که ناراحت شد،خیلی بد بود حتی روم نمیشه بگم،و سرررررد برخورد کرد..گفت تو داری منو از خودت دور میکنی با این رفتارت...از اونجایی که حق با اونه منم نمیدونم چیکار کنم..شاید امروز همو دیدیم،دعام کن❤️