2777
2789
عنوان

دلم از دست زن داداشم خونه

2196 بازدید | 85 پست

داداش بدبخت من 5صبح میره سرکار6 میاد تو ذوب آهن کارمیکنه

بعد زن داداشم همیشه همه فامیلاشونو دعوت میکنه کلی هم ریخت وپاش استوریاشو میبینم سه چهارمدل غذا آجیل شیرینی تازه به فامیل گشنشون هم میده ببرن

ظهرا که داداشم خونه نیست همش فامیلاشو دعوت میکنه پنجشببه جمعه هم همینطور داداشم هم جریت اعتراض کردن نداره خود داداشم هم میگه من شبا یه تخم مرغی چیزی اگر بخورم 

بچه داداشم هم یکروز زنگ زده میگه عمه مامانم منو زده چون دستم خورد لیوان شکست بدن این بچه همیشه کبوده

منو مامانم  و بابام اگر عید به عید بریم خونشون هیجی هم جلومون نمیذاره 

یه بار تولد داداشم بود اینقذر غذا پخته بود و کیک و اینا همشو تو پلاستیک میکرد میبرد خونوادش ببرن بعدما یه ذره عذا هم به زور خوردیم

چیکارش کنم اینو؟

سرتا پا خزانیم‌🍂 اما دم از شوق بهاران می زنیم 🌸 سوال ریاضی فیزیک یا زبان انگلیسی یا فرانسوی داشتید بپرسید یا توی اون تاپیک تگم کنید

داداشت ینی انقدر بی عرضه اس!؟

تو هیچکاری نباید بکنی شوهرش باید بکنه

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کار اشتباهی میکنه وقتی با شما اینکارو میکنه و 

برای فامیلای خودش ریخت و پاش 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

ولش کن حرس نخور شما چیزی بگی میشه دخالت برادرتون  خودش باید بتونه مدیریت کنه

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

الان عروس های نی نی سایت یه دفعه تو رو جای خواهرشوهرشون میزارن و حرص میگیرشوت از خجالتت درمیان 

اینجا همیشه حق با عروسع ،،،،

الان میان میگن دخالت نکن ،،،،،تو کارت نباشه 

بابا خب یه دفع خودتون رو جای خواهرشوهره بزارین 

چرا همش خودتون رو جای عروسع میزارین 

تو که نباید کاری کن داداشت باید به خودش بیاد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
2790
2778
2791
2779
2792