2789
10 تومن  اضاف کردن

اقا اون ماله منه اشتباه شده آخه برا من۱۰تومن کمه

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید چهارصد تومن کم کنن

برا مااز اول نفری سیصد بود که این سری کم تر شده

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

تموم شد بالاخره 

خداروشکر😁😆

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

😎❤️🤣 انشالله ماه بعد

نوش جونت برو خرج کن

آدم چقدر می‌تونه بخشنده باشه ای بابا😎😎😎

برا ماهم ۱۳ تومن اضاف کردن برا ۴ نفر😏خاک برسرشون احمقا ۱۳۰۰۰ تومان فک کنم به خاطر جبران اینهمه افزا ...

ریاضیشون ضعیفه😅😅😅مملکت دست کیه بخدا

مادربزرگم همیشه میگه خدا بدون احوال پُرست نزاره
چهارنفریم قبلا نفری چهارصد الان چهارصد کم شده قبلا یک میلیون و پونصد و سی حالا صبح فقط بک‌و صد ریخته ...

اعلام کردن بعضی از دهک ها جا به جا شده یعنی شما قبلا قشر ضعیف بودین و نفری 400میگرفتین از این ماه قشر متوسط رو به بالا هستین و ماهی300میگیرین