دختر۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 122 عنوان دخترم 90 بازدید | 8 پست خانوما دخترم هشت ماهشه...سه روزه با عرض معذرت هرروز ذره ذره دستشویی بزرگ میکنه...قبلا اصلا اینطوری نبود هرروز یه بار دستشویی میکرد تمام...به نظرتون چیکار کنم راحت دستشویی کنه...ممنون دخترک زیباروی من ...تو با اومدنت دنیارو برامون قشنگتر کردی...ما هم تلاش میکنیم دنیاتو برات قشنگ کنیم...🥰 1401/10/21 | 15:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 122 کسی نیست؟ دخترک زیباروی من ...تو با اومدنت دنیارو برامون قشنگتر کردی...ما هم تلاش میکنیم دنیاتو برات قشنگ کنیم...🥰
s32 عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 22152 چی دادی بهش؟احتمالا یکم سفت شده نمیتونه یجا کنه میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن
دختر۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 122 چی دادی بهش؟احتمالا یکم سفت شده نمیتونه یجا کنه هیچی والا...شیر خودم..با غذای تکمیلی دخترک زیباروی من ...تو با اومدنت دنیارو برامون قشنگتر کردی...ما هم تلاش میکنیم دنیاتو برات قشنگ کنیم...🥰
دختر۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 122 روغن زيتون تو غذاش بریزم یا همینجوری چند قطره بدم؟ دخترک زیباروی من ...تو با اومدنت دنیارو برامون قشنگتر کردی...ما هم تلاش میکنیم دنیاتو برات قشنگ کنیم...🥰
دختر۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 122 تو غذاش بریزم یا همینجوری چند قطره بدم؟ چند روزه همش سوپ و عدای ابکی میدم...تو عذاش کره هم میریزم..البته پاستوریزه دخترک زیباروی من ...تو با اومدنت دنیارو برامون قشنگتر کردی...ما هم تلاش میکنیم دنیاتو برات قشنگ کنیم...🥰
دختر۱ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 122 تو غذاش بریزم یا همینجوری چند قطره بدم؟ چند روزه همش سوپ و عدای ابکی میدم...تو عذاش کره هم میریزم..البته پاستوریزه دخترک زیباروی من ...تو با اومدنت دنیارو برامون قشنگتر کردی...ما هم تلاش میکنیم دنیاتو برات قشنگ کنیم...🥰