2777
2789
عنوان

پربازدید

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 20 پست
ببین مونده به موضوعی که میزنی و زمانی که میزنی چون ۱۱ ۱۲ شب به بعو موضوش جالب باشه پربازدید میشه د ...

برم فکر کنم ببینم چی میتونم بگم بترکهههه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اون جریان یه چیز دیگه هست.... موضوع خیانت شوهرشه

من نخوندم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بیشترم هست واسه بعضیا

نه تو یک زمان تو یک روز

برم فکر کنم ببینم چی میتونم بگم بترکهههه

اخی😂😂😂😂 زدی منم تگ کن البته من ۱۰ونیم شب میخوابم تو ولی تگ کن میام میخونم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
نه تو یک زمان تو یک روز

اهان اونجوری ندیده بودم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
اخی😂😂😂😂 زدی منم تگ کن البته من ۱۰ونیم شب میخوابم تو ولی تگ کن میام میخونم

اگر حوصله داشتم این همه سال میزدم