2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو چه حسابی.در کل درکت نکردم.چرا حرص داری

حرص ندارم فقط تعجب کردم توی نی نی سایت همه چیزو برعکس میگن با ی سرچ ساده تو گوگل میتونی بفهمی ک اینا یکی از شرط های مدل شدنه حتی با نگاه کردن ب عکس مدلا هم میتونی بفهمی

حرص ندارم فقط تعجب کردم توی نی نی سایت همه چیزو برعکس میگن با ی سرچ ساده تو گوگل میتونی بفهمی ک اینا ...

خوب مدلا کلا استاندادرشون فرق داره.ولی مردم عادی نظرشون چیز دیگست.قابل مقایسه نیست نظر. اینجا با اونایی که نشستن کلی معیار زیبایی شناسی تعیین کردن.این کجا و ان کجا.

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

خوب مدلا کلا استاندادرشون فرق داره.ولی مردم عادی نظرشون چیز دیگست.قابل مقایسه نیست نظر. اینجا با اون ...

من خودم تاحالا ب شخصه ندیدم کسی بگه قد بلند بده جز نی نی سایت ن تنها معیاریه برا مدل شدن حتی تو همین ایران خودمونم اگ دقت کنی قد بلند خیلی زیباتر و جذاب تره 

اگ معیار مردم و معیار مدل ها فرق داشت زیباترین زنای دنیارو از مدلا انتخاب نمیکردن هرجای دنیا حتی تو ایرانم اینا ی معیار زیبایی ب حساب میاد خیلیا ک توی همین نی نی سایت تاپیک میزنن چیکار کنم قد بچم بلند بشه و حتی خیلیا ک میرن بدنسازی تا چهارشونه و خوش فرم بشن وقتی توی نی نی سایت بگی قد بلند و چهار شونه ی انسان دو متری با 200 کیلو وزن تصور میکنن

من خودم تاحالا ب شخصه ندیدم کسی بگه قد بلند بده جز نی نی سایت ن تنها معیاریه برا مدل شدن حتی تو همین ...

اوه کیا رو دیدی والا اینجا مرد پایین تر از دو‌متر کوتوله حساب میشه اخ و تف میکنن.من ندیدم اینا رو چرا

پروردگارا!رزق و روزی ما رو از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکند چشم مان را بر روی حق ببندیم

اوه کیا رو دیدی والا اینجا مرد پایین تر از دو‌متر کوتوله حساب میشه اخ و تف میکنن.من ندیدم اینا رو چر ...

منظورمو نفهمیدی من میگم قد بلند و چهارشونه خیلی قشنگ و جذاب میشه ولی توی نی نی سایت فک میکنن ب زن دو متری میگی قد بلند و ب زنی ک 200 کیلو وزن داره میگی چهارشونه