2777
2789
عنوان

حس میکنم...

43 بازدید | 6 پست

حس میکنم هیچکس ازم راضی نیست☹️نه مادری نه پدری نه شوهری نه فامیلی نه عمه ای خودمم از خودم راضی نیستم ولی باز نمیتونم خودمو عوض کنم چیکار کنم خودمو و اخلاقمو عوض کنم ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه چیکار میکنی

هیچ زندگی میکنم ولی بقیه می‌خوان بر وقف مراد اونا زندگی کنم که من نمیزارم این اتفاق بیوفته مثلا شوهرم وخانوادش بچه میخوان و میگن باید بیاری و شوهرم میگه نباید درس بخونی وکنکور بدیو و فلان ولی من درس میخونم و میخوام کنکور بدم و شاغل شم 

یعنی امکان داره بخاطر همین باشه؟

هیچ زندگی میکنم ولی بقیه می‌خوان بر وقف مراد اونا زندگی کنم که من نمیزارم این اتفاق بیوفته مثلا شوهر ...

اره خب امکانش هست ولی یه نصیحت خاهرانه فقط و فقط خودت برات مهم باشه هروقت به موفقیتی که تو ذهنته رسیدی بچه بیار

از یه جایی به بعد ،  قفلی میزنی به از یجایی به قبل!
تا زمانی ک تو از خودت راضی نشی هیچ کس ازت راضی نمیشه این قانون این جهانه ...

بقیه می‌خوان طبق چیزی که میگن زندگی کنم ولی من نمیخوام کسی برا زندگیم تصمیم بگیره واجازه نمیدم 

خیلی خودخواهم واسه همین هیچکس ازم راضی نیست منم از خودم راضی نیستم چون واقعا از سرزنش و حرفای بقیه خسته شدم ☹️