2777
2789
عنوان

روانشناسی

100 بازدید | 10 پست

سلام.

دوستان حس میکنم از لحاظ روانشناختی دچار مشکل هستم نه میتونم درس بخونم نه کاری انجام بدم نه برم دکتر و بد ترین سناریو ها از آینده برام تصویر میشه و ترس و اضطراب میگیرتم تازه فهمیدم حتی به رشته تحصیلیم و در نتیجه زندگی کردن علاقه ای ندارم و افکار خودکشی دارم کسی ایده ای داره؟

طوریه که حتی خودمم سخته کمک خودم کنم :(

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
1
100%
۱
0
0%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علاقه خودت با خواسته های خانوادت متفاوته؟

مثلا تو دوست داشته باشی معلم بشی ولی خانواده بگن فقط پزشکی خوبه؟

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

علاقه خودت با خواسته های خانوادت متفاوته؟ مثلا تو دوست داشته باشی معلم بشی ولی خانواده بگن فقط پزشک ...

دقیقا دانشجو هستم

فکرام با رفتارم متفاوته

میخواستم تغییر رشته بدم کامپیوتر بخونم نذاشتن افسردگیم شدید تر شد الان همش بیکارم و منتظر ازراعیلم 🙃

دقیقا دانشجو هستم فکرام با رفتارم متفاوته میخواستم تغییر رشته بدم کامپیوتر بخونم نذاشتن افسردگیم ش ...

شما دچار تعلیق هویت شدین

هنوز نتونستین بفهمین چی درسته؛چی غلط

چه راهی رو باید انتخاب کنید؛شغل ایندتون چی باشه و...

و این بخاطر همین موضوعه که علاقه شما با انتظارات خانواده متفاوته

از طرفی میترسین اگه علاقتونو ادامه بدین به جایی نرسید و سرزنش بشید

از طرف دیگه نمیتونید از علایقتون دست بردارین

راه حلش اینه طبق علاقه و تواناییهای شخصی خودتون پیش برید

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

شما دچار تعلیق هویت شدین هنوز نتونستین بفهمین چی درسته؛چی غلط چه راهی رو باید انتخاب کنید؛شغل ایند ...

فکر کنم به نظر خودم البته نرفتم دکتر ببینم دچار مسخ واقعیت و افسردگی(این رو دکتر رفتم چند ماه پیش فهمیدم البته یه چیزایی شد خانواده فرستادنم) و یه سری اختلالات دیگه هم هستم چون اصا محیط واقعی رو زیاد درک نمیکنم که بخوام لمسش کنم 🤦

فکر کنم به نظر خودم البته نرفتم دکتر ببینم دچار مسخ واقعیت و افسردگی(این رو دکتر رفتم چند ماه پیش فه ...

خب همین افسردگی میتونه بخاطر بحران هویتی باشه

افسردگی بدون علت نیست؛یه ریشه و زمینه سازی داره

باید با خودتون به یه نتیجه قطعی برسید که الان کی هستین و چه تواناییهایی دارین و چی از زندگی میخواین؛هدفتون چیه

جلسات درمانتونو ادامه بدین حتما؛وگرنه افسردگی کم کم باعث اختلالات روانی دیگه ای هم میشه مثل وسواس فکری

سلام. خیلی کلی گفتی جزئیات بگو، اگر بتونم کمکت میکنم

یعنی دنیا رو درک نمیکنم 

واقعیت رو نمیفهمم

ازش خسته ام 

من قبلنا این طور نبودم و از وقت کنکور این طوری شدم حادش ۳ سالی هست این طورم.