2821
2789
عنوان

عصبانیت

216 بازدید | 15 پست

وقتی از دست بچه ام عصبانی میشم و نمیخوام دعواش کنم

نمیخوام سرش داد بزنم به جاش چکار کنم 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
برو هیجانتو یجور تخلیه کن ورزش بازی دویدن ب قول امام علی اگر نشستی پاشو اگر پاشدی بشین

باشه سعی میکنم 😑

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه لیوان آب بخور یه چند تا مشت بزن به یه پالشت یا لگد بزن به یه مبل راحتی جایی 

ضمنا یه دارویی دکتر بهم داد برای کنترل خشم خییییلی آروم شدم ولی خب باید با تجویز دکتر باشه 

بابای بچه 

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  
یه لیوان آب بخور یه چند تا مشت بزن به یه پالشت یا لگد بزن به یه مبل راحتی جایی  ضمنا یه دارویی ...

چی بود داروش ؟

بعضیا وقتا خیلی عصبانی میشم نمیخوام اینطوری باشم 

چی بود داروش ؟ بعضیا وقتا خیلی عصبانی میشم نمیخوام اینطوری باشم 

عکسش را برات میفرستم ولی بدون تجویز دکتر و نسخه نمیشه سرخود بخوری ها 

پیشنهاد میکنم یه متخصص اعصاب روان یا همان روانپزشک بری فقط که برای مشکل دارها نیست ماهایی هم که یه در روز بیشتر از یه بار داد میزنیم و نمی‌تونیم آروم باشیم باید مراجعه کنیم 

عکسش را برات میفرستم ولی بدون تجویز دکتر و نسخه نمیشه سرخود بخوری ها  پیشنهاد میکنم یه متخصص ا ...

اخه دیگران ما رو اذیت میکنن 

اونوقت ما باید بریم پیش دکتر ؟

اونا باید برن خودشونو نشون بدن 

(باشه بفرست دستت درد نکنه )

اخه دیگران ما رو اذیت میکنن  اونوقت ما باید بریم پیش دکتر ؟ اونا باید برن خودشونو نشون بدن&nb ...

دیگزان را هم کم کم تشویق کن که برن 

البته اول پیش روانشناس بالینی باید بری بعد اون می‌فرسته پیش اعصاب و روان 

ولی من که کلا با این دارو هنوز یه هفته نشده خییییلی آروم شدم و تحمل و صبر بیشتری احساس میکنم پیدا کردم  

شوهرم یه سه ماهی میشه این دارو را میخوره خیییلی خوب شده اون که کتک کاری میکرد 

بابای بچه چی ؟ چکارش کنم ؟😅

سر باباش خالی کنید، خیلی ببخشید اینجوری میگم،یه زمان هایی نیازه ما انسان ها نقش سطل زباله رو داشته باشیم تا اطرافیان و خانواده وقتی جایی واسه تخلیه خودشون ندارن از ما استفاده کنن.

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  
سر باباش خالی کنید، خیلی ببخشید اینجوری میگم،یه زمان هایی نیازه ما انسان ها نقش سطل زباله رو داشته ب ...

جالبه شما به عنوان یه مرد این توصیه رو دارید 

جالبه شما به عنوان یه مرد این توصیه رو دارید 

وقتی میگیم شریک زندگی باید تو همه چی شریک باشیم.

2824
2823
2791
2779
2792