2777
2789
عنوان

یارانه

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 44 پست

چرا انقدر زود جدا کردی یادمه ما تقریبا هشت ماه بعد عروسی اونم ب اصرار خانوادم جدا کردیم همسرم قبول نمی‌کرد جدا کنیم میگفت بیخیال حالا وقت هست

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شما زیاد گیر نده 

مگه نمیکی همه چی برات میخره 

سیصد ی روسری هم نمیشه 

از چشم میفتی دعوا بندازی بخاطر سیصد ،،،اینقد من و تو نکنن از الان 

بعضی ها هستن همون خرید هم تو نامزدی برای زن نمیکنن،،،،،میگن وظیفه ما نیست تا عروسی نکردیم 

خب این همه چی برات میخره

از آدم خسیس متنفرم😖😖😖😖اگر شوهرم خسیس بود قطعا میکشتمش😂😂اولین حرفم بهش گفتم از آدم خسیس قد کوتاه کچل بدم میاد😂😂😂رید به خودش 

مامان دوتا فرشته آسمونی😭حمیدرضا💔امیرحسین💔خدایا به کدوم گناه

از همین اول رفتارش رو بزار زیر ذره بین 

بعد از عروسی ، هیچ چیزی تغییر نمیکنه. 

همینه . شاید هزار برابر بیشتر . 

ازش ماهیانه درخواست پول کن 

بگو شاید رفتم مغازه یک چیزی خواستم بخرم 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

خب اگه همه چی برات میخره چرا انقد حرمتا رومی شکنی به خاطر 300تومن.  خوبه سیصد بده بهت دیگه هیچی ...

بیرون رفتنی آدم چیزی دلش بخواد یا ضعف کنه و غیره پول تو جیبی میخواد ولی بنظرم از باباش بگیره بهتره چون باقی هزینه هاش با نامزدشه

حالا شما زیاد گیر نده  مگه نمیکی همه چی برات میخره  سیصد ی روسری هم نمیشه  ا ...

عزیزدلم به من حتی پول تو جیبی هم نمیدع که وقتی رفتی بیرون از چیزی نوشت اومد بخر . میگه تو هیچی نیازت نمیشه که چرا پول میخوای مگه من آدم نیستم؟ 

الهی گاهی نگاهی...

بیرون رفتنی آدم چیزی دلش بخواد یا ضعف کنه و غیره پول تو جیبی میخواد ولی بنظرم از باباش بگیره بهتره چ ...

بابامم میگه من پول نمیدم تو شوهر داری

الهی گاهی نگاهی...

گفت من یه کارت دارم بزار بریزم تو این کارتو میدم بهت . اصلا دست به کارت نمی‌زنم ولی الان حق خودش هیچ ...

ای بابابنطرم تاعقدهستیدیه مقدارمشخص بگوماهانه بهت بده من عقدبودم ماهانه ۵۰میداددیگه هرسال بیشترش میکردالان شده ۲۳۰۰

چرا ازدواج کرده این بنده خدا وقتی گیر ۳۰۰تومنه

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  
ای بابابنطرم تاعقدهستیدیه مقدارمشخص بگوماهانه بهت بده من عقدبودم ماهانه ۵۰میداددیگه هرسال بیشترش میک ...

نه والا میگه تو نیاز نداری. وقتی میگه نیاز نداری میخام فقط بکشمشششششششششش

الهی گاهی نگاهی...