2777
2789
عنوان

باردارا وترسو ها نیان🥲😱

281 بازدید | 36 پست

اول بگم که من یه بچه ۱۱ماهه دارم ک چندوقتی بود تو شبا با گریه از خواب بیدار میشد درحدی ک کبود میشد 😕 به مامانم گفتم اونم رفت پیش یه زنی ک ۳تا دعای ارامشبخش نوشت ک یکیشو بسوزونم و اون یکی رو تو اب بذارم بدم بخوره ابو. و یکیشو هم تو بالشتش بذارم تا اینجا اوکی... همه اینارو کردم اره خوب شد  ولی من اون کاغذی ک تو اب خیس کردمو نتونستم بندازم بیرون (ایه قران داره)الانم تو خونه هست نزدیکای سحر خواب دیدم یه زن با موهای سیاه  و پوست گندمی ظاهری بی ریخت و کمی هم زشت که کلی تو دستش پارچه و کلید وقفل بود

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

اومد خونم چون در خونم باز بود منم داد زدم ک برو بیرون از خونم با چه حقی اومدی برو گم شو این مگه میرفت ...

گفت کار دارم باهات میرم دیگه چرا بیرونم میکنی  

ومنم همچنان داد میزنم برو بیرون دیدم عین خیالشم نیست  خسته شدم گفتم باشه نرو اصلا  

گفت داد نزن  فقط تو خونت جادو و طلسم میذارم  منم گفتم نه نذار من بچه کوچیک دارم اذیت میکنن بچمو

گفت من میذارم  .باهام لج میکرد

منم ک دیدم یواش یواش توان بدنمو از دست میدم و زبونم قفل میشه  دیگه من فقط میتونستم نگاهش کنم و نتونم داد بزنم دیدم داره به هرگوشه  خونم کلید و قفل میندازه پارچه میندازه تو سقف   اینم بگم فقط لبخند میزد صورتش خندان بود و این باعث میشد بهش اعتماد کنم و نترسم  یجورایی ب دلم ارامش میداد اون لبخندش  دیدم این کارا رو کرد و رفت و درم نبست  همین ک رفت من بدنم  نرمال شد خواستم برم پشت سرش ببینم کجا میره دیدم نیست  و منم از خواب بلند شدم  زبونم قفل شده بود ولی میتونستم تکون بخورم  نمیترسیدم  دوباره خوابیدم  تا اینکه با صدای قهقهه بچم از خواب بلند شدم دیدم تو خوابش انقد میخنده انگار یکی قلقلکش میده  اینجا بود ک ترسیدم

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روش وایتکس بریز نوشته هاش پاک شه بعد بنداز دور

اسم کاربریم نوداِلیته چون خیلی نودل دوس دارم  این کاربریمم بترکه دیگه نمیام نی نی سایت تو قضاوت کن اشتباهامو، وقتی راه رفتی ردّ پاهامو من دشمن تو نیستم فقط افکار و عقایدم متفاوته  
اومد خونم چون در خونم باز بود منم داد زدم ک برو بیرون از خونم با چه حقی اومدی برو گم شو این مگه میرف ...

دعاهایی که بهت میدن رو باید یا تویه آب روان بندازی یا لای دیوارای قدیمی بذاری، من از خودشون شنیدم اینو

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
به جای داد زدن چند تا صلوات میفرستادی و حمد میخوندی 

من تو خواب بترسم هم میفرستم

دوستان عزیز کاربری دست دو نفره.                                       من موفق میشم ،،،،،،،، دکتر آینده ام