2777
2789
عنوان

عشق

137 بازدید | 10 پست

من دهم رو میخونم امسال برام مشاور تحصیلی گرفتن خانوادمون یکم تعصبی هستن به جز بابام و مامانم یعنی بییه فانیل تعصبین اولین مردی که اسمش تو گوشیم سیو شد مشاورمه یه پسر ۲۱ساله هس که من تصور میکردم قد کوتاه و تپل باشه ولی وقتی دیدمش قدبلند و خوش چهره و همه چی تموم اولاش ازش متنفرم بودم از غرورش از همه چیش اما یه مدتیه که عاشقش شدم و حدس میزنم که وونم دوسم داره ولی نمیدونم چطوری جذبش کنم به خودم

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اون خودشم دوسم داره حتی مامان و بابامم بهش شک کردن از طرفی اشنامون هم هست مثلا من باید هر سه روز یکبار براش گزارشکار بفرستم ولی اون هرروز یه چیزی رو بهونه میکنه پیام میده 

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
اولا اینکه چرا دنبال حرف فامیلی بعدشم مطمئن باش حسی نداره ایشون کم کم ده نفر دانش آموز داره نمیشه که ...

اونیکی دانش تموزش هم دوستمه رفتارش با اون فرق داره 

مثلا حتی شماره اونارو سیو هم نکرده ولی شماره منو سیو کرده 

یبار رفته بودم مسافرت شمال روی شن نوشتم ای لاو یو وگذاشتم وضعیت واتسپ البته بی منظور و همین طوری گذاشته بودم داشت ازمونمو تحلیل میکرد خیلی اروم سه دقیقه غیبش زد بعد اینکه وضعیتمو دید دیوونه شد 

یبار رفته بودم مسافرت شمال روی شن نوشتم ای لاو یو وگذاشتم وضعیت واتسپ البته بی منظور و همین طوری گذا ...

بنظرم بچسب به درست ایشون اگه بخوادت بعد کنکور خودش میاد با خانوادت حرف میزنه گلم

❄️𝟏𝟕:𝟓𝟖🌈