2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

213 بازدید | 15 پست

خانومای گل شما با خواهر شوهراتون چجوری کنار میاین؟آخه تیکه میندازن یا یه حرفای میزنن که خونت بجوش میاد نمیتونم جوابشونو ندم فک میکنم اونوقت گاگول فرض میکنن منو😮‍💨😑

خسس_تتت-تههه💔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سگ پاچتو گاز بگیره برميگردی پاچه سگو گاز بگیری؟ 

ن چون ذاتتون متفاوته و از کنارش میگذری

در مقابل اینا هم همینکارو کن 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

وقتی جواب بدی نقطه ضعف میاد دستشون هر دفعه متلک میندازن

ولی بی اهمیت ک باشی خودشون سبک میشن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

قبلا چیزی میگفتن جوابشونو میدادم چون درهرصورت میشستن پشت سرم حرف میزدن و میگفتن فلانی وحشیه

منم ترجیح دادم اش نخورده و دهن سوخته نشم😬😂

ولی الان حدود چهار ماهه که جرعتش و روشو ندارن دیگه...

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

سگ پاچتو گاز بگیره برميگردی پاچه سگو گاز بگیری؟  ن چون ذاتتون متفاوته و از کنارش میگذری در مق ...

نه خوب ولی حرفاشون خیلی ناراحت میکنه ادمو

خسس_تتت-تههه💔
من قبلا درگیر بودم الان پنج شش سالی میشه که دیگه جواب نمیدم و محل نمیزارم انگار تازه متولد شدم احترا ...

خوش بحالت من زود ناراحت میشم وجوش میارم

خسس_تتت-تههه💔
قبلا چیزی میگفتن جوابشونو میدادم چون درهرصورت میشستن پشت سرم حرف میزدن و میگفتن فلانی وحشیه منم ترج ...

اخه هرچی هم جواب نمیدم بدتر میشن باز دوتا بیشتر میگن تازه میگن ما تو زندگی تو دخالت نمی‌کنیم 🤥

خسس_تتت-تههه💔
وقتی جواب بدی نقطه ضعف میاد دستشون هر دفعه متلک میندازن ولی بی اهمیت ک باشی خودشون سبک میشن 

جواب هم ندم خوب فک میکنن خنگم یا چیزی بارم نیست

خسس_تتت-تههه💔
چرا رابطتتون خوب نیس اخهههه ، چقدر تفاوت سنی داری با خواهرشوهرت

خوب نیس انگار من داداشمون به زور شوهر خودم کردم😑😑والا اصلا رفت آمد خونمونو ندارن حتی بگو یه بار من ۲۴ سالمه سه تا خواهر شوهر دارم بزرگه ۳۴ وسطیم ۳۲ کوچیک ۳۰ 

خسس_تتت-تههه💔