2777
2789
عنوان

چقدر تو خونه موندن خوبه!

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 44 پست
استخدام نیستم مدیر یک قسمتم ولی مجبورم برم چون مسئولیت دارم و اگه مشکلی پیش بیاد باید جوابگو باشم&nb ...

نمیدونم چقدر نیاز مالی داری که براش بری سر کار ولی مامان من بعد از ۲۷ سال کار(استخدام) و چقدر سختی کشید ، شب کاری ، دور بودن از بچه ، زدن از همه مهمونی و تفریحات و ....

الان میگه اشتباه کردم اینهمه سال کار کردم و زندگی از دستم در دفت

یسری اتفاقاتی افتاد که شاید اگر مامانم سر کار نمی‌رفت پیش نمی اومد

بستگی ب روحیع و شرایط هرکسی داره.    ب این شغلش چیع علاقه داره یا ن.   من خودم شاغل ب ...

من به رشته تحصیلی خودم علاقه داشتم ولی کار فرق میکنه پر از استرس و مسئولیت و اضطرابه صبح زود بیدار شدن تا دیروقت فکر و تلفن مشغول بودن بعضی وقتا آدم گذر فصل یا زمان رو نمی فهمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چقدر نیاز مالی داری که براش بری سر کار ولی مامان من بعد از ۲۷ سال کار(استخدام) و چقدر سختی ک ...

بله مادرتون حق داشتن من خودم از طرفداران جدی کار کردن بودم و هستم ولی الان خسته شدم شرایط کار لذت بخش نیست استرس اوره 

در مورد نیاز مالی هم مسلما استقلال مالی خیلی بهتره تا وابسته به درآمد دیگران بودن 

خونه و ماشین داریم و مستاجر نیستیم ولی برای گذران زندگی باید کار کنیم

بله مادرتون حق داشتن من خودم از طرفداران جدی کار کردن بودم و هستم ولی الان خسته شدم شرایط کار لذت بخ ...

اگر کار شوهرت طوری هست که بتونی پیش اون کار کنی چه حقوق بهت بده چه نه خیلی ارزشش بیشتر از کار خودته

جسمی گاهی ولی بیشتر روحمه که خیلی وقته افسردس،احساس میکنم همه خوشیهای دنیا پوچ و الکیه همش میگم خب ک ...

کمببود ویتامین مخصوصا اهنم باعث افسردگی میشه. اگ از اون نبود. باید ی برنامه بریزی بری دنبال کارای موردعلاقت سرگرمی جدید

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
اگر کار شوهرت طوری هست که بتونی پیش اون کار کنی چه حقوق بهت بده چه نه خیلی ارزشش بیشتر از کار خودته

شوهرم نمیتونه اون درآمدی که دارمو به عنوان حقوق بهم بده و کاری هم نیست که بتونم براش انجام بدم 

کارهامون متفاوته 

اگه درآمدم قطع نمیشد نه واقعا  صبح تا شب از زندگی لذت می‌بردم

من خونه دارم با دوستام بیرون میریم خرید میریم تلوزیونو گوشیو اینا ولی بازم کم میارم حوصلم سر میره 

البته ادما با هم فرق دارن ولی من ادم خونه نشستن نیستم از کار خسته نمیشم هیچوقت 

👑sen benim herşeyimsin
چرا دوست عزیز  یه چای تازه دم کن و با یه تکه بیسکویت یا شیرینی میل کنید هر چی که در دسترس داری ...

خوردن که میتونم بخورم و بخرم همه مدل شیرینی یا بیسگوییت😐  مشکلم چاقیمه که باید رفعش کنم. از صبح که پامیشم ورزش می کنم چای سبز رو تلخ تلخ میخورم. 

خوردن که میتونم بخورم و بخرم همه مدل شیرینی یا بیسگوییت😐  مشکلم چاقیمه که باید رفعش کنم. از صب ...

آخی عزیزم 

امیدوارم هر چه زودتر به وزن ایده آل برسید و اونموقع هر چی میل داشتین بخورین 🌹

من خونه دارم با دوستام بیرون میریم خرید میریم تلوزیونو گوشیو اینا ولی بازم کم میارم حوصلم سر میره&nb ...

شایدم بقول دوستان بعد یه مدت از خونه نشستن و بی کار بودن خسته بشم ولی الان فقط بخاطر بحث اقتصادی کار میکنم وگرنه کار خستم کرده خیلی افسرده و داغون شدم 

شایدم بقول دوستان بعد یه مدت از خونه نشستن و بی کار بودن خسته بشم ولی الان فقط بخاطر بحث اقتصادی کار ...

عزیزم کار کردن زیاد یا  زیاد خونه نشستن زیاد هر کدوم وقتی هیچ تفریح و تنوعی توشون نبلشه خسته کننده میشه

👑sen benim herşeyimsin