2777
2789
عنوان

چقدر تو خونه موندن خوبه!

856 بازدید | 44 پست

یک هفته مرخصی گرفتم الان راحت تو خونه دارم از پنجره هوای برفی بیرون رو نگاه میکنم و چای و ‌شیرینی میخورم منتظرم دخترم بیدار بشه باهاش بازی کنم 

چقدر سخته هر روز سرکار رفتن و استرس کشیدن کاملا داشتم افسرده و فرسوده میشدم این اخریها 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شغلمو کنار گذاشتم حوصله مار ندارم

کار خونه هم حوصله ندارم کارگر گرفتم

کلا دوست دارم تنبلی کنم بخوابم تو تخت و مبل ولو بشم اینجوری تز زندگیم لذت می برم مثلا کاش به خواب زمستونی می رفتم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بعضی وقتا به خودت همینجوری استراحت بده تا حالت جا بیاد

ولی فک کنم زیاد خونه بمونی حوصلت سر بره

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بستگی ب روحیع و شرایط هرکسی داره.    ب این شغلش چیع علاقه داره یا ن.   من خودم شاغل بودم.   خودم اومدم بیرون راضیم سختم بود از بس تنبلم😂🤷🏻‍♀️.  عقدم هنو

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی
 من شغلمو کنار گذاشتم حوصله مار ندارم کار خونه هم حوصله ندارم کارگر گرفتم کلا دوست دارم تنبلی ...

بیا یه خرس دوست نمیخوای؟ بیا با هم به خواب زمستونی بریم‌منم کنارت رو مبل ولو شم لذت زنوگی رو ببریم این سخت کوشان لعنتی منو تو رو درک نمیکنن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بعضی وقتا به خودت همینجوری استراحت بده تا حالت جا بیاد ولی فک کنم زیاد خونه بمونی حوصلت سر بره

عاشق امضات شدم😅😅

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !