2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

147 بازدید | 11 پست

دوستان من یه خوابی که دایم می بینم که ی اقای در خواب به من ابراز علاقه و عشق میکنه و منم تو خواب قبول میکنم

من هرگز توی این همه سال عمری که از خدا گرفتم حتی زمانی که از شدت عشق و یا هرچیزی میمردم هرگز از این دست خواب ها ندیدم چرا خواب این اقا رو میبینم و چه معنایی داره این خواب اگه چیزی میدونید شما بفرمایید

شنیدم این گونه خواب مربوط به جن عاشق

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذهنتون درگیریه موضوعه شبیه این. 

دففیقا اولین بار زمانی این خواب رو دیدم که ناراحت بودم و با این اقا صحبت کوتاهی تو اون روز به ناچار داشتم اما اون از شدت ناراحتی من افسرده سد و سبش اینطوری شد

همون.... موضوع باعثه این خوابه.... احتمالا باکسی دچارمشکل شدین

متوجه منظور سما نشدم میشه یکم توضیح بدید من کلا خلقم تنگ لود و برای امضا گرفتن رفتم پیش اون اقا و ناراحتی من ناراحتش کرد همین