2777
2789
عنوان

بچه هاا دعا کنید واسم میخوام زایمان کنم😍❤

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 45 پست

ان شالله به حق خانم فاطمه زهرا  هم خودت هم نی نی به سلامت برگردید

ان شالله یه زایمان راحت و لذت بخش داشته باشی 

ما رو از دعای خیرت فراموش نکن❤

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشالله زایمان راحتی داشته باشی عزیزم بسلامتی فسقلیتو بغلت بگیری 

برا منم دعا کن 🤗

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
2803
خدا مشکلاتت رو حل کنه...واست آیه الکرسی خوندم

الهی آمین ممنون گلم که اینقدردلسوزی  خداازبلاهادورت کنه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
عزیزززم.ان شا الله به سلامتی بچه تو بغل بگیری. تو رو خدا برای من و خواهرم هم دعا کن خدا بچه های سالم ...

ان شاالله به خواسته تون برسین 

واسه شما و خواهرتون آیه الکرسی خوندم

2804

بسلامتی الهی زایمان راحتی داشته باشی اسمم سمیه است تورو خدا موقع زایمان برام دعا کن ۳ روز دیگه موعدم هست پری نشم و اینماه باردار باشم🤲🌺

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹

انشاءالله به سلامتی نی نی بیاد بغلت

شمام برای من دعاکن

از وقتی یادمه همیشه یه مشکلی بوده که براش زجر کشیدم،خدایا موقعی که من زجر کشیدم کجا بودی؟! اصلا وجود داری؟!!! آی خدا دلگیرم ازت آی زندگی سیرم ازت آی زندگی میمیرم و عمرم و میگیرم ازت
2805
2801