2821
2789
خوش به حالم😐کجای حال من خوشه😂

وای من منم الان دو روزه نخوابیدم کسی باورش نمیشه از ریشب تا الان بیدارم بدون ذره ای خواب آلودگی چشامم قرمز شده از بیخوابی نمیدونم چه کنم اعصابم خرابه همه در خوااااب من بیدار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من الان دوساله اینطوریم اصلا بهش فک نکن من ازترس اینکه نتونم بخوابم کلا خواب ازسرم پرید منم کلا سه چ ...

وای یعنی آدم خوب نمیشه

میتونم بپرسم چرا نمیتونی بخوابی

من دلیل بی خواب شدنم رو میدونم ذهنم درگیره یه چیزیه 

وای یعنی آدم خوب نمیشه میتونم بپرسم چرا نمیتونی بخوابی من دلیل بی خواب شدنم رو میدونم ذهنم درگیره ...

من انفولانزا گرفتم نتونستم بخوابم دوسه روز بعد ترس یه ترس لعنتی گرفتم که نکنه دیگه هیچوقت نتونم بخوابم با این فکرغلط واسترس بی خود برای همیشه خواب ازسرم پرید الانم هفت ماهه باردارم هیچی نمیتونم بخورم برابی خوابی بعضی وقنا واقعا توعذابم

مشکل اینه که اصلا به خواب نمیرم که هنوز راحت هم بخوابم🤦🏻‍♀️

ای بابا چقد سخت

اگه ذهنتون درگیره که طبیعیه ولی اگه مشکلی نیست یه فکری براش بکنین

البته بعضیا کلا کم میخوابن و مشکلی هم باهاش ندارن

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

وای یعنی آدم خوب نمیشه میتونم بپرسم چرا نمیتونی بخوابی من دلیل بی خواب شدنم رو میدونم ذهنم درگیره ...

برو یه دکتر خوب یه مدت قرص میده خوابت میوفته رو روال من اشتباه کردم درمان نکردم طولانی شد

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز