2777
2789
عنوان

داد و بيدادددد

254 بازدید | 17 پست

بچهااا توروخدا بياييددد خواهرم وشوهرش مث چى دعواشون شده منم دستام داره ميلرزههههههعع فكر نميكردم سر اون چيز چرت دعواشون شه چيكار كنم؟ بدادم برسيد😭😭💔اخه ٤ صبح دعوا نيكنن🙁

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️. تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH. خدای مهربونم عشق چشم قشنگمو برام نگهدار🥹میدونم زیاد اذیتش میکنما ولی جونمم به جونش بنده🩵

زن و شوهر کارشون همینه 

تو خودت رو اذیت نکن 

فردا می‌بینی دارن میگن میخندن 

📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برو بپر وسطشون 😂

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

بگو شوهرش بیاد این تاپیک  فحشش بدیم

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
پیش توچرا دعوا میکنن؟

نميدونممم😭واى اگه بابام بفهمههه شوهرخواهرمو اتيش ميزنه😭

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️. تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH. خدای مهربونم عشق چشم قشنگمو برام نگهدار🥹میدونم زیاد اذیتش میکنما ولی جونمم به جونش بنده🩵

خب موضوع بحث چیه ؟؟؟

شوهره پاشده رفته دستشويى خواهره احمق من بش بر خورده ميگ سرصدا را انداختى ابرومون بردى خواهرم جنى شده بابا🤦🏻‍♀️انگار من غريبم

توام وسط جو بده خودتو بزن😐

اى وايييى بخندم يا گريههه كنم الا😂😭

اى وايييى بخندم يا گريههه كنم الا😂😭

من فکر میکردم من دیوونه ام ولی تاحالا سر دستشویی رفتن دیگه دعوا نکرده بودم😐

امروز۱۴۰۲/۲/۹ به خودم قول میدم تا سال بعد همین موقع یه هیکل جذاب واسه خودم بسازم⁦☺️⁩⁦💪🏻⁩