2777
2789

همسرت رو ول کن بابا اونا که همیشه از خودشون مطمئنن من که واقعا ارزومه که باشم و فکر می‌کنم که هستم

اما شما اگه واقعا دوست نداری روشتو عوض کن

ماهایی که طبیعی جلوگیری می‌کنیم اکثرا پنجاه پنجاهیم یعنی نی نی اگه اومد خوش اومد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرت رو ول کن بابا اونا که همیشه از خودشون مطمئنن من که واقعا ارزومه که باشم و فکر می‌کنم که هستم ...

اره خیلی مطمئنن 😂 انشاالله که هستی عزیزم نه بابا منم خیلی دوست دارم عاشق بچه م ولی خب میگه هنوز زوده سال دیگه 😐

چند روز از موعدت گذشته ؟؟؟ علائم چی داری ؟؟

من پری ها حدودا سی و چهار روزه اس دوبار یکی قبل از موعد یکی بعدش لکه بینی داشتم که تا به حال سابقه نداشته از هشت آذر که اولی روز آخرین پری هست دیگه نشدم

علایم هم درد لگن و رون و تخمدان سمت چپ

از دیروز هم انگار نفخ کردم و کاملا بی اشتهام

من پری ها حدودا سی و چهار روزه اس دوبار یکی قبل از موعد یکی بعدش لکه بینی داشتم که تا به حال سابقه ن ...

در ضمن بی بی منفی بود دو روز پیش که رفتم دکتر دیروز و گفت اصلن این روزها بی بی ها قابل اعتماد نیستن چه مثبتشون چه منفی شون

من پری ها حدودا سی و چهار روزه اس دوبار یکی قبل از موعد یکی بعدش لکه بینی داشتم که تا به حال سابقه ن ...

اگه بارداربودی خبرشو بده

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

من شش اذر اولین روزش بود . تقریبا علائم شما رو هم دارم بین گودی کمر و باسنم خیلی درد میکنه . زیر دلم تیر میکشه . پاهام درد میکنه . نفخم دارم 

شما بارداری اولته ؟؟؟

من شش اذر اولین روزش بود . تقریبا علائم شما رو هم دارم بین گودی کمر و باسنم خیلی درد میکنه . زیر دلم ...

ببین حتی اگه هم نباشی خیلی عقب انداختی و حتما کیست داری برو دکتر یه از برات مینویسه منفی میشه و خیالت راحت میشه بعد برای دفع کیست اقدام می کنی