m_slr مدیر عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 229 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 31 پست سلامبنظرتون با جلوگیری طبیعی بدون اقدام چند درصد احتمال بارداری هست 1401/10/21 | 03:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamraz_vafaei عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 116 همسرت رو ول کن بابا اونا که همیشه از خودشون مطمئنن من که واقعا ارزومه که باشم و فکر میکنم که هستماما شما اگه واقعا دوست نداری روشتو عوض کنماهایی که طبیعی جلوگیری میکنیم اکثرا پنجاه پنجاهیم یعنی نی نی اگه اومد خوش اومد
m_slr مدیر استارتر عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 229 فداتشم خانمی انشالله قسمت شما اگه تو اقدامی قربونت بشم تو اقدام که نیستم ولی یه پونزده روزی هس عقب انداختم واسه همون سوال شده برام
m_slr مدیر استارتر عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 229 همسرت رو ول کن بابا اونا که همیشه از خودشون مطمئنن من که واقعا ارزومه که باشم و فکر میکنم که هستم ... اره خیلی مطمئنن 😂 انشاالله که هستی عزیزم نه بابا منم خیلی دوست دارم عاشق بچه م ولی خب میگه هنوز زوده سال دیگه 😐
m_slr مدیر استارتر عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 229 همسرت رو ول کن بابا اونا که همیشه از خودشون مطمئنن من که واقعا ارزومه که باشم و فکر میکنم که هستم ... چند روز از موعدت گذشته ؟؟؟ علائم چی داری ؟؟
hamraz_vafaei عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 116 چند روز از موعدت گذشته ؟؟؟ علائم چی داری ؟؟ من پری ها حدودا سی و چهار روزه اس دوبار یکی قبل از موعد یکی بعدش لکه بینی داشتم که تا به حال سابقه نداشته از هشت آذر که اولی روز آخرین پری هست دیگه نشدمعلایم هم درد لگن و رون و تخمدان سمت چپاز دیروز هم انگار نفخ کردم و کاملا بی اشتهام
hamraz_vafaei عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 116 من پری ها حدودا سی و چهار روزه اس دوبار یکی قبل از موعد یکی بعدش لکه بینی داشتم که تا به حال سابقه ن ... در ضمن بی بی منفی بود دو روز پیش که رفتم دکتر دیروز و گفت اصلن این روزها بی بی ها قابل اعتماد نیستن چه مثبتشون چه منفی شون
4404aylin عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26754 من پری ها حدودا سی و چهار روزه اس دوبار یکی قبل از موعد یکی بعدش لکه بینی داشتم که تا به حال سابقه ن ... اگه بارداربودی خبرشو بده دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
hamraz_vafaei عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 116 اوکی فردا جواب از میاد تو رو خدا برام دعا کنید باشم به حق امام حسین
m_slr مدیر استارتر عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 229 من پری ها حدودا سی و چهار روزه اس دوبار یکی قبل از موعد یکی بعدش لکه بینی داشتم که تا به حال سابقه ن ... من شش اذر اولین روزش بود . تقریبا علائم شما رو هم دارم بین گودی کمر و باسنم خیلی درد میکنه . زیر دلم تیر میکشه . پاهام درد میکنه . نفخم دارم شما بارداری اولته ؟؟؟
m_slr مدیر استارتر عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 229 در ضمن بی بی منفی بود دو روز پیش که رفتم دکتر دیروز و گفت اصلن این روزها بی بی ها قابل اعتماد نیستن ... من سه بار زدم منفی بود ولی هنوز آزمایش نرفتم
m_slr مدیر استارتر عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 229 اوکی فردا جواب از میاد تو رو خدا برام دعا کنید باشم به حق امام حسین انشاالله که با خبر خوش میای عزیزم حضرت زهرا عیدی تو میده 😍
hamraz_vafaei عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 116 انشاالله که با خبر خوش میای عزیزم حضرت زهرا عیدی تو میده 😍 مرسی عزیزم مرز کردم اگه باشم با نی نی برم پابوس امام رضا
m_slr مدیر استارتر عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 229 مرسی عزیزم مرز کردم اگه باشم با نی نی برم پابوس امام رضا انشاالله ❤️
hamraz_vafaei عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 116 من شش اذر اولین روزش بود . تقریبا علائم شما رو هم دارم بین گودی کمر و باسنم خیلی درد میکنه . زیر دلم ... ببین حتی اگه هم نباشی خیلی عقب انداختی و حتما کیست داری برو دکتر یه از برات مینویسه منفی میشه و خیالت راحت میشه بعد برای دفع کیست اقدام می کنی