2777
2789

بعدروزسوم میادواینکه سوپ بخوراب میوه غذاهای ابکی کله پاچه

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرخشک بده تورو خدا. بچه نباید قندش بیفته. سر همین موضوع بیست و چهارساعت بچم گرسنه موند شایدم بیشتر وقتی رفتیم دکتر چون از حال رفته بود دکتر انقدر داد سر همسرم زد که همونجا خودشون شیرخشک درست کردن دادن دخترم

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

عرق رازیانه عرق زیره هرروز از هرکدوم نصف استکان بعد هر وعده غذا بخور 

کپسول شیرافزا بگیر روزی دوتا بخور

سوپ جو و دلستر زیاد بخور 

روزانه حتما ۸_۹لیوان آب بخور

چای کمرنگ هم حتما مصرف کن 

و بچه رو بذا فقط میک بزنه با مکیدن شیر تو سینه میاد یه هفته ای طول میکشه فعلا موقتی همراه با سینت بهش شیر خشک هم بده انقدری نده که عادت کنه و سینت و نگیره

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱

باید ازشیر خودت رو نوکش بمالی بزاری هوا بخوره وکل هاله سینتو بمکه ن فقط نوکشو. خیلی دردناک وسخته منم خیلی اذیت شدم،واسه اینیکیم قطعا اذیت میشم از اول بارداریم سینه هام سنگین شده ودردناک

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

عزیزم قدمش پر برکت باشه براتون اللهی همیشه تنش سالم باشه 

مامان خانم شیر تا هفته اول خیلی کمه بعد یه هفته شیرت میاد مایعات زیاد بخور کنجد خرما دلستر ابگوشت زیاد بخور چیزای نفخ دار اصلا نخور چون بچه کوچیکه و اذیت میشه برو دارو خانه بگو سینت زخم شده یه کرم میده که بزنی الان اسمش یادم نیست ولی حتی بچه هم بخوره اشکالی نداره ولی حتما بپرس از داروخانه یا دکترت که اگه بچه بخوره موردی نداره ؟ 

بعد اینکه برو حمام زیر دوش سینتو ماساژ بده خیلی خوبه الان بهش کمی شیر خشک بده تا گشنه نمونه ولی حتما  سینتو بده میک بزنه تا زود انشالله شیرت بیاد نگران نباش منم تا یک هفته خیلی خیلی شیرم کم بود 

طبیعی زایمان کردی یا سزارین شدی؟

عزیزم قدمش پر برکت باشه براتون اللهی همیشه تنش سالم باشه  مامان خانم شیر تا هفته اول خیلی کمه ...

فداتشم عزیزم ممنون انشاالله که به آرزوهای قشنگت برسی ❤️🥰💋 طبیعی زایمان کردم،چشم اینا رو گفتی انجام میدم