2777
2789
عنوان

کمردرد بعد سقط

9285 بازدید | 34 پست

خانوما کمردرد بعد سقط طبیعیه؟؟؟ 

خیلی کمردرد میگیرم مخصوصا زمان کار کردن 

اینم بگم بعد سقط خیلی کار کردم میتونه به خاطر این باشه؟

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبیعیه عزیزم، من بعد سقطام حدود سه چهارماه این حالت رو دارم، بعد هم تو کار سنگین پیش میاد برام. ان شاءالله زودی رفع بشه و اذیت نشی  

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
عقلت سالمه ؟ بعد از سقط کار کردی ؟ چرا اه

شرایطم فرق میکرد پدرشوهرم فوت شد مراسم تو خونمون بود هیچ کس کار نمیکرد خونم انگار توپ ترکیده بود مهمون میومد یه سره غذا باید درست میکردم هیچ کس تو فکر من نبود شوهرمم که حالش بد بود چیکار میکردم به نظرت

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
طبیعیه عزیزم، من بعد سقطام حدود سه چهارماه این حالت رو دارم، بعد هم تو کار سنگین پیش میاد برام. ان ش ...

ان شاا... ممنون 

چند بار سقط کردی مگه؟؟

سلام وقت بخیر توخونه سقط کردی؟من ک کورتاژ شدم قبلش دردش داشتم بعدش کارنکردم اما درد نداشنم 

آره تو خونه سقط شد خودمم بعد سقط درد نداشتم اما کمردرد زیاد میگیرم کلا

چقد بد چندهفته بود؟؟

هفت هفتم بود اما جنین تو چهار هفته رشدش متوقف شده بود

قسمت این بود خدابزرگ یه سونوباشه چیزی ازش نمونده باشه

به بزرگی خدا که هیچ شکی نیست خدا یه دری رو ببنده مطمئنا در دیگرو باز میکنه 

سونو دادم یه تیکه خیلی خیلی کوچیک از جفت مونده بود که در حال دفع شدن بود چون تو خونریزیم رفتم سونو حالا دوباره میخوام برم

هفت هفتم بود اما جنین تو چهار هفته رشدش متوقف شده بود

برای منم۱۲هفته بود گفت تو۷هفته متوقت شده پرسبدم گف تازه قلبش مونده میمیره جم میشه ک میگن رشدش هفته کمتربود 

ایشالا بعدی گلم

عزیزم من ۵-۶ بار سقط داشتم    

عزیزدلم.چرا مگه مشکلت چیه؟؟

به بزرگی خدا که هیچ شکی نیست خدا یه دری رو ببنده مطمئنا در دیگرو باز میکنه  سونو دادم یه تیکه ...

حتمن برو فداتشم جفت خطرناک

منم پارسال ابان کورتاژ شدم  امسال باردارشدم کلی جاهارفتم کارا کردم هفته۲۱ام 

ایشالا بهترینشو میده روحیتوحفظ کن❤️