2777
2789
عنوان

میشه بیای 😪🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 24 پست

ایشالله که خدا دامن شما و همه منتظران رو سبز کنه ..

برای منم دعا کن شوهرم اصلا بچه دوست نداره و اینو بهم نگفته بود از قبل بعد ها فهمیدم هیچ علاقه ای نداره یعنی علاقه داره ها اگه تو یه جمعی باشیم همش با بچه هاست  کلا همه بچه هام دوستش دارن ولی میگه نمی‌خوام یکی رو ام بیارم تو این دنیا بدبختش کنم ( خداروشکر وضع مالی خیلی خوبی داریم یعنی بچه ای اگرم بیاد راحت می‌تونه تامین بشه و حتی در آینده ام میتونیم پشتش باشیم )  دعا کن نظرش حداقل تا چند سال آینده تغییر کنه چون سنشم داره می‌ره بالا نمی‌خوام اختلاف سنیشون زیاد شه ... 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
ایشالله که خدا دامن شما و همه منتظران رو سبز کنه .. برای منم دعا کن شوهرم اصلا بچه دوست نداره و این ...

حتمی عزیزم

مشاوره رفتین

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربون دهنت 😘

نگی دیوونه ست اینجور حرف می زنه ها

قانون جذبی هستم و پر از انرژی و به کل خواسته هام رسیدم و مطمئنم این ماه باردار میشی

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
نگی دیوونه ست اینجور حرف می زنه ها قانون جذبی هستم و پر از انرژی و به کل خواسته هام رسیدم و مطمئنم ...

انشالا 

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
خبر بارداریت و بده بهم یادت نره🩷

حتمی حتمی حتمی 

قربونت برم خیلی بهم امید دادی 

برام دعا کن 

حتمی عزیزم مشاوره رفتین

نه مشاوره نمیاد ... میگه به حرف بقیه نیستم خودم نمی‌خوانم ...

در کل امیدوارم ماه بعد تاپیک حاملیگتو ببینم صبا جون😍❤️

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
حتمی حتمی حتمی  قربونت برم خیلی بهم امید دادی  برام دعا کن

خدا نکنه قربونم بری...

من فدات شم انشالله باردار میشی در ضمن جایی نمیگم که پیله کنند بهم اما حسم خیلی قویه و حس می کنم دو قلو باردار شی

مراقب خودت باش ❤️💞🩷

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
خدا نکنه قربونم بری... من فدات شم انشالله باردار میشی در ضمن جایی نمیگم که پیله کنند بهم اما حسم خی ...

ممنونم ازت

😘😘😘

نه مشاوره نمیاد ... میگه به حرف بقیه نیستم خودم نمی‌خوانم ... در کل امیدوارم ماه بعد تاپیک حاملیگتو ...

انشالا ممنونم عزیزم

شما هم امیدت به خدا باشه انشالا که خیره

میتونی خودت بری از مشاوره کمک بگیری