2777
2789
عنوان

بار داریم؟؟؟ 📿🥺📿

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 28 پست
ببین من این ماه گفتم به احتمال 90درصد باردارم ..پری دو روزم زودتر اومد ناقلا..چند سالته؟

شما چن وقته اقدامی؟ 21سالمه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من 6ماه 27سالمه ..چکاپ رفتی ببینی اوکی هستی؟ سونو داخلی شدی؟

اوکیه پریودامم منظمه دوره هام 32_33 روزست. 

شما رفتین چکار سالمی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
اوکیه پریودامم منظمه دوره هام 32_33 روزست.  شما رفتین چکار سالمی

من پریود هام همه چی اوکی بود به درخواست خودم گفتم بنویسه فهمیدم یه کیست دارم ولی خب چیز خطرناکی نیست..قبلش پاپ اسمیر ..معاینه دندون برو حتما ..اسید فولیک میخوری؟

من پریود هام همه چی اوکی بود به درخواست خودم گفتم بنویسه فهمیدم یه کیست دارم ولی خب چیز خطرناکی نیست ...

اره یک میخورم هر شب

من پریود هام همه چی اوکی بود به درخواست خودم گفتم بنویسه فهمیدم یه کیست دارم ولی خب چیز خطرناکی نیست ...

این ماه نشم میرم دکتر

دعا کردم و صلوات فرستادم برات عزیزم ،💟💟

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
دعا کردم و صلوات فرستادم برات عزیزم ،💟💟

انشالله عزیزم. 🥺😔❤

ان شاءالله به حق خانوم حضرت زهرا به همین زودیا دامنت سبز شه یه نی نی خوشکل بیاد بغلت عزیزم😍💛🌿

مرسی گلم انشالله شما هم به هر چی که میخواین برسین🥺❤

انشالله میشی..استرس نداشته باش..

انشالله دعا کن

براتون صلوات فرستادم دعا کردم عزیزم امیدوارم به آرزو وخواستت برسی  همیشه توکلتون به خدا باشه&nb ...

مرسی گلم لطف کردی. انشالله شما هم ب خواسته های قلبیت برسی ❤🥺