یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 عنوان بار داریم؟؟؟ 📿🥺📿 365 بازدید | 28 پست میشه برا بارداریم دعا کنید و صلوات بفرستید با قلبای پاکتون. چن روز دیگ موعدمه کاش باردار باشم... 🥺😔 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1401/10/21 | 01:52 24 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_برفی_ملکه عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 5157 ان شاالله به زودی مامانشی .شماهم واسه خالم دعاکن 10سالا منتظره
سایهsaa عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 2051 عزززیزم انشالله اگه سالمه اگه به صلاحته حتتتما تی نی دار بشی...چند وقته اقدامی؟
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 انشالله دامنت سبز بشه انشالله.🥺انشالله شماهم به خواسته های قلبیتون برسین _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 ان شاالله به زودی مامانشی .شماهم واسه خالم دعاکن 10سالا منتظره انشالله عزیزم. خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه🥺 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 عزززیزم انشالله اگه سالمه اگه به صلاحته حتتتما تی نی دار بشی...چند وقته اقدامی؟ انشالله گلم. دومین ماه اقدامم مشکلی هم نیست افتاده ب دلم دو روز دیگ موعدمه ولی نمیخام امیدوار شم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 انشاالله به زودی زود، باردار بشی... انشالله گلم 🥺 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
hanijahanshahi عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 114 عزیزم ان شالله به زودی باردار بشی خدا بهت بچه ی سالم و صالح بده
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 عزیزم ان شالله به زودی باردار بشی خدا بهت بچه ی سالم و صالح بده ایشالا عزیزم. انشالله شما هم به خواسته هات برسی🥺❤ _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
سایهsaa عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 2051 انشالله گلم. دومین ماه اقدامم مشکلی هم نیست افتاده ب دلم دو روز دیگ موعدمه ولی نمیخام امیدوار ... علائم چی داری عزیزم؟ دو ماه اقدام چیزی نیست اگه هم نشدی خدای نکرده ناراحت نشو حالا حالا جا داری
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 علائم چی داری عزیزم؟ دو ماه اقدام چیزی نیست اگه هم نشدی خدای نکرده ناراحت نشو حالا حالا جا داری نوک سینه هام حساس شده درد پریودی دارم یهو میگیره ول میکنه حالت تهوع خفیف و کمی ترشح _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
سایهsaa عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 2051 نوک سینه هام حساس شده درد پریودی دارم یهو میگیره ول میکنه حالت تهوع خفیف و کمی ترشح ببین من این ماه گفتم به احتمال 90درصد باردارم ..پری دو روزم زودتر اومد ناقلا..چند سالته؟